2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه

144 بازدید | 14 پست

خانما من چند وقت دیگه عروسیمه 

خودم ۲۸، همسرم ۳۱ 

حس میکنم انکار دارم وارد دنیای دیگه میشم 

میدونم شاید سنم کم نباشه ولی حس میکنم انگار دارم بزرگ میشم😁😂

شوهرم همسایمون یود.، فردای روزی که اثاث کشی کردیم محلشون مادرشو فرستاد ببینه مزه دهنم چیه، دیگه من اونموقع ترمای اول کارشناسی بودم ، دیگه گفتم میخوام ادامه تحصیل بدم تاااا ۴، ۵سال بعد ، ارشدمم گرفتم تموم شد .تا اینکه فروردین ۴۰۳ عقد کردیم، و چند وقت دیگه عروسمیونه 

حس میکنم انگار دارم وارد یه دنیای دیگه میشم 

از طرفی میخوام از خونه بایام برم ، از طرف دیگه مسئولیت دارم یه عنوان یه همسر

نمیدونم هم دوق دارم ، هم استرس 

مخصوصا استرس عروسی😬😬

شما چه حسی داشتید وقتی رفتید سر خونه زندگیتون با شوهرتون؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

حس ترس دقیقا مثل خودت تازه من ازت کوچکترم

پارسال عروسیم بود امسال حاملم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر درس چقدر زندگیتو عقب انداختی!فکر میکردم ادامه تحصیل واسه تو فیلما بوداسترس طبیعیههر مرحله از ز ...

شاید باورت نشه یه وقتا فک میکنم هنوزم برام زود بود ازدواج 

باید بعد ۳۰ازدواج میکردم 

من دوران مجردیم خیلییی میترسیدم از مسئولیت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
شاید باورت نشه یه وقتا فک میکنم هنوزم برام زود بود ازدواج باید بعد ۳۰ازدواج میکردم من دوران مجردیم خ ...

ولی من سنم از شما بیشتره اما میگم ادم تا سنش کمتره ازدواج کنه منظورم تو سن شماست نه ۱۸ ۲۰ ساله

خودم هنوز مجردم منم از مسئولیت های بعد ازدواج میترسم اما حس خوبم دارم خانم خونم میشم

ولی من سنم از شما بیشتره اما میگم ادم تا سنش کمتره ازدواج کنه منظورم تو سن شماست نه ۱۸ ۲۰ سالهخودم ه ...

شاید باورت نشه تا همین سن هم کلی از طرف زنداداشم وفک و فامیل تیکه میشنیدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بدترین روزای عمرم بود 

مخصوصا یک ماه قبل عروسی 

همه فشار رو خانواده خودم وارد کردن

خواهرم با شوهرش قهر کرد اومد نشست خونه یک ماه منده به عروسیم

وای بابام یه بار میگفت کت و شلوار دومادی نمیخرم 

یه بار میگفت فلان چیز و نمیخرم

جهیزیه نصفه مونده بود رفتم خونه زندگیم 

سرویس خواب و... نداشتم

یادم میوفته گریم میگیره 

ولی یه روزی به روشون میارم که چه استرس و فشاری بهم وارد کردن

بعد سه ماه الان اومدم خونه بابام تا سرویس خواب و جاکفشی و...بخرم

یخچالم و مادرشوهرم اومد پر کرد به جای خانوادم

شاباش های قسمت زنونه رو بابام برداشت و پول تشریفات و دیجی رو نداد

بدترین روزای عمرم بود مخصوصا یک ماه قبل عروسی همه فشار رو خانواده خودم وارد کردنخواهرم با شوهرش قهر ...

ای بابا 

دیگه بهش قکر نکن عزیزم ، گذشته 

ولی حق داری 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️