2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم طلا فروختم عمل کردم

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

الان راضی؟؟ من دماغم استخونی هم هست میگن که دماغ استخونی خوب میشه بعد عمل حالا نمیدونم واقعا چجوری ب ...

اره عزیزم برای منم استخونی بود خوب شده

راضی هستم واقعا پشبمونم نیستم بابت طلا

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

من پیش دکتر علی شکرریز عمل کردم متخصص جراحی زیبایی ، پلاستیک و ترمیمی تو مرکز جراحی البرز تهران هستن الانم یه آفر خوب گذاشته برای عمل ها شده 35 تومن به نظرم کارشون که عالیه الان با این قیمت هم که دیگه عالی شده اما حتما باید بری از نزدیک هم شما کاراشو ببینی هم دکتر بینیتو ببینه که راهنماییت کنه کلا هر دکتریو که انتخاب میکنی حتما برو از نزدیک ببین

شماره تماس : 09305126425