2777
2789
عنوان

تسبیح کربلا لطفا میاین عزیزان

112 بازدید | 22 پست

پسرم رفته کربلا . میخواد تسبیح بخره اگه کسی اومد خونه سوغات بده بهش. بنظرتون واسه هر نفر باید یدونه تسبیح بخره نه؟

گفت ۱۰ تا تسبیح خریدم گفتم خوب اگه خاله ها عمه ها بیان میشن ۳۰ نفر که. گفتم برو بیست تا دیگم بخر خوبه؟

اره یکی خوبه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مهر و تسبیح نیاز نیست چیز دیگه بخره نه؟

خیلی ممنونم🥲🩷نه دیگه همینا کافیه و البته یه جایی هست نزدیک همون حرم خاک کربلا میفروشه تو یه کیسه های کوچیک قشنگی هم هست.

اون هم پیشنهاد خوبیه که بگین بگیره بیاره

🤍🌱️ 
خیلی ممنونم🥲🩷نه دیگه همینا کافیه و البته یه جایی هست نزدیک همون حرم خاک کربلا میفروشه تو یه کیسه ه ...

خیلی خوبه گلم. میدونین متاسفانه خونواده ما یکمی دیدشون به این سفرا یه جوریه میگم چرا بار بچمو هم سنگین کنم و خرجم بزارم روی دستش.

البته خودش گفت مهر و تسبیح خریدم. البته تسبیح تربت نخریده تسبیحاش از ایناست که شکل شیشه تراش هست

خیلی خوبه گلم. میدونین متاسفانه خونواده ما یکمی دیدشون به این سفرا یه جوریه میگم چرا بار بچمو هم سنگ ...

اها پس هیچی خیلی اذیت نکنه خودشو.

آره تسبیحش احتمالا رنگش سبز باشه نه؟ دیدم از اونا

همونا خوبه خیلیم عالیه دستش هم درد نکنهن

🤍🌱️ 
خیلی ممنونم🥲🩷نه دیگه همینا کافیه و البته یه جایی هست نزدیک همون حرم خاک کربلا میفروشه تو یه کیسه ه ...

گلم اگه اومدن خانوادم خونمون پیش پسرم با چی پدیراییشون کنم. چای و شیرینی و میوه؟

اها پس هیچی خیلی اذیت نکنه خودشو.آره تسبیحش احتمالا رنگش سبز باشه نه؟ دیدم از اوناهمونا خوبه خیلیم ع ...

خودش یکی داره دوستش از کربلا اورده واسش سورمه ای هست. گفت دقیقا مثل همون خریدم ولی کمی کوچکتره. گفتم حلوای کربلا هم بیاره. رومم نمیشه به طفلی بگم خرید کنه 

آره سخت نگیرین.همینا کافیه. همین که رفته نائب الزیاره بوده واقعا کافیه بنظرم

اره عزیزم. البته باباش بهش گفته بود هیچی نخره ولی من بهش گفتم تسبیح بیاره . خودش گفت مهر هم خریدم