2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

387 بازدید | 32 پست

دخترا ممنون میشم کلینیک خوب یا تکنسین کار خوب واسه کاشت ابرو معرفی کنین ،کاشت بدون جراحی یا با جراحی به نظرتون کدوم بهتره ؟اگه تجربه ای دارین به هم اطلاعات بدیم ممنون

من دنبالشم اما جای خوبی پیدا نمیکنم

دقیقا،اینستا که همش تبلیغ الکی هست،بعضی ها رو از نزدیک دیدم کاشت کردن مثل سبیل مردا بود،میگم شاید جای خوب نرفتن،ولی خودمم جای خوبی که مطمئن باشم پیدا نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه همانطور که گفته شده، به مطالب اینستا نمیتوان اعتماد زیادی داشت.
اگر تهران هستید، میتوانید مشاوره حضوری رایگان بگیرید...
ضمنا" توجه کنید که کاشت ابروی خوب را فقط یکبار میتوان در تمام عمر انجام داد. بنابرای بهترست با چشم باز اقدام کنید.
جمله آخر، کاشت ابرو بدون کوتاهی تکنیک جدیدی است که فقط مراکز معدودی قادر به انجام آن هستند و بسیار بهتر است.

متاسفانه همانطور که گفته شده، به مطالب اینستا نمیتوان اعتماد زیادی داشت.اگر تهران هستید، میتوانید مش ...

سلام ممنون بابت راهنماییتون،ببخشید کاشت مو بدون کوتاهی همون بدون جراحی منظورتونه؟یا با جراحی ؟ببخشید جای معتبری سراغ ندارین؟راسته میگن بدون جراحی چون زمان طولانی میشه گراف های مو از بین میره؟ممنونم

کاشت مو بدون کوتاهی با روش بدون جراحی متفاوت است. اتفاقا" در روش بدون جراحی معمولا" موها کاملا" کوتاه میشوند.
دکتر نیک تمام روشهای کاشت مو ( ازجمله بدون کوتاهی که جدیدترین روش است) را انجام میدهد و مشاوره‌های ایشان رایگان است.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، لطفا" پی وی پیام بدهید.

من دنبالشم اما جای خوبی پیدا نمیکنم

سلام خوبی میگما من کاشت تهران بیوتی سنتز رو از کاراش بدم نیامد و پسند کر‌دم،شناخت آنچنانی ندارم با چند نفر اینستا حرف زدم راضی بودن.شما خبر نداری از این کلینیک؟جایی رو پسند نکردی 

کاشت مو بدون کوتاهی با روش بدون جراحی متفاوت است. اتفاقا" در روش بدون جراحی معمولا" موها کاملا" کوتا ...

ببخشید کاشت ابرو بدون جراحی بهتره یا با جراحی؟من کلا از برش و جراحی میترسم

سلام خوبی میگما من کاشت تهران بیوتی سنتز رو از کاراش بدم نیامد و پسند کر‌دم،شناخت آنچنانی ندارم با چ ...

من 

میخوام برم مهرزاد

خیلی خوبه کاراش 

خودت معرفی کردی منم رفتم دیدم  خوشم اومد