2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

86 بازدید | 11 پست

سلام 

فرض کنید یک آقا می‌خواهند برای خودش همسر انتخاب کند 

دو نفر برای انتخاب پیش رو دارد

۱- اولی فردی است که در عین علاقه نقطه مخالف اوست مثلا اگر این آقا ساکن هست اون خانوم پر جنب و جوش و اجتماعی اون آقا اگر مقتصد هست اون خانوم ولخرج و دست دل باز 

اگر آقا خجالتی خانوم پر اعتماد به نفس زن و شوهر باید در عین تفاوت مکمل هم باشند

2-نفر دوم  نفر عین این آقا هست  یعنی آقا هرچی میگه خانومش هم تایید می‌کنه مثلا در مسائل مالی عین هم اند در روابط اجتماعی و....

و ویژگی های شخصیتی شون هم مثل همه در این دوتا الگو شما برای دوام زندگی کدوم رو پیشنهاد می کنید و آیا الگوی یک می‌تونه یک زندگی شیرین و پر از عشق باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورد دوم 

مورد اول اگر برعکس بودن و اقا پرجنب جوش بود و خانم برعکس اونو میگفتم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دومی. با اولی خیلی له اختلاف میخورن. دلخوری از هم کم کم باعث میشه از هم دور بشن به نظرم

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه