2821
2789
عنوان

مشکلات زندگی

1458 بازدید | 42 پست

به نام خدا    میخوام مشکلاتمون به هم بگیم هرکی  یه راه حل بگه برا حلش  شاید تونستیم به لطف خدا مشکلاتمونو یاکم کنیم ویا کلا حل کنیم  امیدوارم بتونیم برای همدیگر مفید باشیم 

مشکل من پوله پول😐

قربون همتون دست به دست هم دهید دم عیدی منو شاد کنید

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهي بميرم براي شوهرم كه انقدر زجر ميكشه و من هيچ كاري نميتونم براش انجام بدم

و براي بچه هام كه تو شرايط روحي بدي قرار دارن و براي خودم كه نياز به دكتر دارم و توي جامعه ما ادم بي پول بايد بره بميره 

من براتون سرويس اشپزخونه و ملحفه ميدوزم اينم شمارمه٠٩٠٣٥٩٩٧٤٠٨
مشکل من پوله پول😐 قربون همتون دست به دست هم دهید دم عیدی منو شاد کنید

هر چي واسه اين جمع شد نصفش بريزين بحساب من😌😌

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
ان شاالله  اول تن سالم بعد پول زیاد  شغل شما چیه  

به نام خدا سخت ترین شغل بعد از کار معدن

خانه دار و مادر😉

همسرم تو اداره برق مشغوله

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
الهي بميرم براي شوهرم كه انقدر زجر ميكشه و من هيچ كاري نميتونم براش انجام بدم و براي بچه هام كه تو ...

توکل برخدا  ولی اگه خواستی جواب بده چراپول دوا دکتر بدی خدایی نکرده مشکل جدی هست  

متاسفانه اوضاع اقتصادی کشور از پایه ویرانه یعنی داغونا بیکاری که تو کشور موج می‌زند😐

بی پولی بیداد می‌کنه😰

فقر موج مکزیکی میره😑

کارخونه ها هم یکی پس از دیگری تعطیل میشن😦

به نام خدا سخت ترین شغل بعد از کار معدن خانه دار و مادر😉 همسرم تو اداره برق مشغوله

شاید بشه  کاردرمنزل بگیری وبعضی مشکلات  کوچیک رو حل کنی باقیش هم خدا بزرگه  کم کم  حل میشه

توکل برخدا  ولی اگه خواستی جواب بده چراپول دوا دکتر بدی خدایی نکرده مشکل جدی هست  

مشكل شوهرم خيلي حاد هست توي تاپيك قبليم بخون عزيزم

من براتون سرويس اشپزخونه و ملحفه ميدوزم اينم شمارمه٠٩٠٣٥٩٩٧٤٠٨
کار شوهر راه حلشم فقط پارتی😑

خب به نظرم همیشه نباید دنبال کارای اداری بود گاهی وقتا آدم یه هنر  یادبگیره  پیشرفت میکنه  من خودم  تازه رفتم آرایشگری یاد بگیرم  همسرم هم  خیاط پرده هستش