2777
2789
عنوان

از زندگی متنفرم

115 بازدید | 17 پست

من ۱۸ سالمه از از وقتی که به دنیا اومدم همیشه پدر و مادرم اختلاف داشتن همیشه دعوا و توهین و کتک بود 

در واقع پدر و مادرم از هم طلاق عاطفی گرفتن از نظر مالی وضعمون خوبه ولی بابام هیچ وقت برام پول نداده و خرج نکرده و امکانات فراهم نکرده سه سال پیش هم وقتی ۱۵ سالم بود عکساشو با یه زن خراب که تو گوشیش بود پیدا کردم خیانت کرده بود مچشو گرفتیم با مامانم از اون موقع افسردگی گرفتم تا الان که قرص اعصاب مصرف میکنم همیشه هم کتکم میزنه و توهین میکنه به من از دستش خسته شدم میخوام تموم کنم این زندگی لعنتی رو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هههه پدرت داره اشتباه میکنه تو باید زندگی ات رو پایان بدی

خب چیکار کنم خسته شدم از دستش فقط من و مامانم رو اذیت میکنه کتک میزنه توهین میکنه  پول نمیده من هر روز کارم شده گریه امروز یه جوری محکم زد تو سرم که از درد میترکه هیچ کس رو نداریم که ازمون حمایت کنه 

منم الان داشتم به خودکشی فکرمیکردم

زندگی خیلی چرته منم خسته شدم 

وقتی یکی نمیتونه از بچه ای که به دنیا میاره نگه داری کنه نباید به دنیاش بیاره یه نمونش خودم که تو بدبختی گیر افتادم

زندگی خیلی چرته منم خسته شدم وقتی یکی نمیتونه از بچه ای که به دنیا میاره نگه داری کنه نباید به دنیاش ...

منم همش تو تبعیض و دعوا بزرگ شدم 

خیلی بدم میاد از زندگی دلم میخواد فرار کنم اون دنیا 

دیگه امیدم به آینده هم از دست دادگ

درس بخون دانشگاه دولتی قبول بشی خوابگاه بری از اون خراب شده ببخشید البته بیای بیرون

دبیرستان رو تموم کردم به دلایلی کنکور نتونستم بدم میخوام بدون کنکور برم پیام نور چون کسی نیست برام پول بده همونم باید از یکی قرض کنم شهریه بدم

بازم ممنون از راهنماییت🙏🏻

منم همش تو تبعیض و دعوا بزرگ شدم خیلی بدم میاد از زندگی دلم میخواد فرار کنم اون دنیا دیگه امیدم به آ ...

دقیقا منم مثل تو 

هیچ امیدی ندارم چندین بار خواستم خودکشی بکنم مامانم نذاشت این زندگی خیلی اشغال و مضخرفه

دبیرستان رو تموم کردم به دلایلی کنکور نتونستم بدم میخوام بدون کنکور برم پیام نور چون کسی نیست برام پ ...

خواهش میکنم ولی هیچ کاری نشد نداره اگه میرفتی خوابگاه خوب بود