2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

199 بازدید | 10 پست

سلام 

فرض کنید یک آقا می‌خواهند برای خودش همسر انتخاب کند 

دو نفر برای انتخاب پیش رو دارد

۱- اولی فردی است که در عین علاقه نقطه مخالف اوست مثلا اگر این آقا ساکن هست اون خانوم پر جنب و جوش و اجتماعی اون آقا اگر مقتصد هست اون خانوم ولخرج و دست دل باز 

اگر آقا خجالتی خانوم پر اعتماد به نفس 

2-نفر دوم  نفر عین این آقا هست  یعنی آقا هرچی میگه خانومش هم تایید می‌کنه مثلا در مسائل مالی عین هم اند در روابط اجتماعی و....

و ویژگی های شخصیتی شون هم مثل همه در این دوتا الگو شما برای دوام زندگی کدوم رو پیشنهاد می کنید و آیا الگوی یک می‌تونه یک زندگی شیرین و پر از عشق باشه؟

دومی ازدواج نمیشه دوستی میشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو مورد اول اگه بتونن با تفاوت های هم کنار بیان،میتونن زندگی خوبی بسازن...وگرنه دائم بینشون کشمکش هست

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من با هردو گزینه مخالفم گزینه اول به مشکل میخورید خصوصا خانوم یا اقای کی پرجنب و جوش اوی یکی ساکت و غیر فعال و گوشه گیر .........با دومی هم مخالفم چون هرو مثل همن باعث پیشرفت هم نمیشن و شایدم نتونن نقایص یکدیگرو برطرف کنن . پیشنهاد من اینه بجای اینکه اول برید ازمایش خون بدین برید پیش مشاوره خانواده و قبل از ازدواج از هرذدو تست بگیره ببینن به هم میاید یا نه حتی تست روان از هردو گرفته بشه .....متاسفانه تو مملکت بی در و پیکر ما این چیزها اجبار نیست و امار طلاق هم بالارفته