2777
2789
عنوان

بدن سفید

131 بازدید | 11 پست

انقد اعتماد به نفسم پایینه که نگو 

پوستم روشنه پوست صورتم سفیده ولی اونقدر سفید و روشن نیست بدنم و انقد اعتماد به نفسم پایینه که وای شوهرم در آینده بدش نیاد و این صحبتا😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بعضی سفید پسندن

بعضی رو کار ندارم همه ک اینجوری نیستن سلیقه ایه خیلیا دوست ندارن

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

چرا فک میکنی مردا عاشق سفیدن فقط؟؟؟😑😑😐😐

نمی‌دونم حس میکنم 

اثرات دوست پسرم بوده 😐😐😐😐هی می‌گفت تو صورتت سفیده لابد بدنتم سفید و بلوریه و من چقدر دوست دارم اینجور 

بعد من بدنم اونقدر سفید نیس ولی روشنه اونوقت هی با خودم کلنجار میرم هی میگم وایییی اگر شوهرم بدش بیاد در آینده چی 

نمی‌دونم حس میکنم اثرات دوست پسرم بوده 😐😐😐😐هی می‌گفت تو صورتت سفیده لابد بدنتم سفید و بلوریه و م ...

وای ول کن تورو خدا اینحرفارو دختر خیلی ازاقایون اصلا ب اینچیزا دقت نمیکنن خیلیا اصلا پوست روشن ودوست ندارن هرجور هستی عاشق خودت باش

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

خب آخه ایشون صورتش سفیده یعنی کسی که سفید دوست نداره چرا باید ایشونو بگیرع؟

کلا متوجه صحبت من نشدین!خیلیا اولویتشون چیزای دیگست ن فقط سیاه سفیدی طرف ایشونم روشنه بدنش صورتش سفید نی بدنش سیاه ک