ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 عنوان دیه و حکم اعسار 155 بازدید | 14 پست سلام بخاطردعوا الان دیه بریدن برامون اعسار زدیم میترسم طرف جلب بگیره بیاد دم در خونه دارم میمیرم از نگرانی کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️ 1404/05/18 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8256 جلب ربطی به دیه ندارهاگر دادگاه رو برید هم باید وثیقه بذارید
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 جلب ربطی به دیه ندارهاگر دادگاه رو برید هم باید وثیقه بذارید میشه بیشتر توضیح بدی...پس چرا گفتن ممکنه طرف بره جلبتو بگیره کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8256 میشه بیشتر توضیح بدی...پس چرا گفتن ممکنه طرف بره جلبتو بگیره شکایت شدهشما رفتید دادگاه و میزان دیه مشخص شدهوقتی رفتید دادگاه ، چون جرم اتفاق افتاده باید با خودتون وثیقه میبردید که خب قاضی گفته نیاز نیستشما صرفا باید دیه بدیدمگه قاضی حکم به کیفر دیگه داده؟
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 شکایت شدهشما رفتید دادگاه و میزان دیه مشخص شدهوقتی رفتید دادگاه ، چون جرم اتفاق افتاده باید با خودتو ... ن فقط گفته دیه ولی ترسم اینه اعسارمونو قبول نکنن همسرم زندانیشه کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
صدای_خاموش عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 63 میشه بیشتر توضیح بدی...پس چرا گفتن ممکنه طرف بره جلبتو بگیره اگه دیه رو ندی جلب میگیرهان که میگی میاد جلو در خونه دعوا که واسه خودش بد میشه اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست....
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 اگه دیه رو ندی جلب میگیرهان که میگی میاد جلو در خونه دعوا که واسه خودش بد میشه گفتم قسط بندی کنن خرد خرد میدیم نگفتیم نمیدیم...ن منظورم مامور بیاد دم در جلب کنن شوهرمو کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
صدای_خاموش عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 63 گفتم قسط بندی کنن خرد خرد میدیم نگفتیم نمیدیم...ن منظورم مامور بیاد دم در جلب کنن شوهرمو فکر نکنم اون جور شه اگه حکم هم داشته باشن یه سند می گذاری در میاد اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست....
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 فکر نکنم اون جور شه اگه حکم هم داشته باشن یه سند می گذاری در میاد ایشالله که همینی باشه ک میگید ازبس گریه کردم این چندروز ....خیرسرم تازه عروسم کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8256 ن فقط گفته دیه ولی ترسم اینه اعسارمونو قبول نکنن همسرم زندانیشه اعسار معمولا رد مبشه ولی خب تقسیط قابل اجراستجلب هم درصورت ممانعت از پزداخت داده میشه و توی مراحل اعسار جلب رو نمیدن
صدای_خاموش عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 63 ایشالله که همینی باشه ک میگید ازبس گریه کردم این چندروز ....خیرسرم تازه عروسم آخی درست میشهالان این قدر زندان ها پره همش می خواهن زندان خالی شهاحتمال کمه ببرندیه هم اگه اعسار بزنی شاید قبول بکنن کم بشه اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست....
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 اعسار معمولا رد مبشه ولی خب تقسیط قابل اجراستجلب هم درصورت ممانعت از پزداخت داده میشه و توی مراحل اع ... ایشالله همینطور که میگید باشه دل تو دلم نیست کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 آخی درست میشهالان این قدر زندان ها پره همش می خواهن زندان خالی شهاحتمال کمه ببرندیه هم اگه اعسار بزن ... ایشالله دعاکنیدترپخدا واسم حالم اصلاحوب نیس کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
صدای_خاموش عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 63 ایشالله دعاکنیدترپخدا واسم حالم اصلاحوب نیس برات ایت الکرسی خوندم ایشالا حالت خوب شه😊 اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست....
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 برات ایت الکرسی خوندم ایشالا حالت خوب شه😊 دورت بگردم نرسی کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️