2777
2789
عنوان

نامزدم

170 بازدید | 18 پست

تولدم‌ ک فروردین بود برام نوت ۱۴ خرید شیامی بعد اون موقع دوست بودیم تازه نامزذ کردیم خب خودش ۱۳ نرمال داره ایفون دارا میدونن ک بعد یه مدت باید ایفونت و عوض کنی سر باطریش... الان میخاد ۱۵ بخره دارم میمیرم دلم میخاد برا منم بگیره بنظرتون حسودی کردنم نرماله یعنی دارم سکته میزنم😂اینم بگم کارش مبله برا کارش عکس برداری و اینا میخاد چ ریکشنی نشون بدم برامنم بخره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو 15 بخره برا تو

تو گوشیتو بدی ب اون

نامزد من ی قسمت ال سی دیش شکسته خیلی ضعیف و خراب شده

ولی همچنان بهترینا مال منه🥺😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اثل باید بزا خودش بخرهاگه پولشو داره توهم راجع به چوشیش ذوق کن تا بگه میخوای برا توهم بخرم

مثلا بردارمش بگم وایییی مهرداد خوشبحالت چ دوربینی داره کاش منم داشتم واییییی چ خوبه فلان؟

مثلا بردارمش بگم وایییی مهرداد خوشبحالت چ دوربینی داره کاش منم داشتم واییییی چ خوبه فلان؟

نه دیگه اینقدر ضایع

مثلا بگو وای عشقم مبارکه چقدر خوب عوض کزدی عع فلان اپشنم داره که

برا منم بخترینا میگیره اما برا خودشم میگیره🥹

حقوق کارمندیش اجازه نمیده برا خودش بهترینا رو بگیره

همیشه من در اولویتم🙁😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣