2777
2789

شعله کم یه استکان اب وچند تا قاشق شکر برای یه کیلو ودر شو بزار کم کم بپزه واب بندازه  چون خودش شیرینه شکر زیاد نریز، در اخر فقط انجیره که میپزه ومربات اب نداره، یه مربای رژیمی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعله کم یه استکان اب وچند تا قاشق شکر برای یه کیلو ودر شو بزار کم کم بپزه واب بندازه چون خودش شیرین ...

یه استکان اب برای یه کیلو کافیه ؟

میشه برای سلامتی یه مریض کوچولو یه صلوات بفرستین؟



انجیر سیاه رسیده و سالم


شکر


آب


آبلیمو تازه


گلاب یا هل ساییده 


طرز تهیه


انجیرها رو خوب بشور و دمشون رو بگیر. اگه انجیرها خیلی درشتن، نصفشون کن تا قشنگ شربت جذبشون بشه.



توی قابلمه لعابی یا استیل، آب و شکر رو بریز و روی حرارت ملایم بگذار تا شکر کامل حل شه و شربت شفاف بشه.



انجیرها رو آروم داخل شربت بذار. حرارت رو متوسط کن و ۳۰–۴۰ دقیقه بذار تا بجوشه و انجیرها نرم شن. کف روی مربا رو با قاشق بگیر تا رنگش شفاف بمونه.



وقتی مربا کمی قوام گرفت، آبلیمو و در صورت تمایل گلاب یا هل رو اضافه کن. ۵ دقیقه دیگه بجوشون.



یک قطره از شربت رو روی نعلبکی سرد بریز، اگه سریع پخش نشد و حالت ژله‌ای داشت یعنی قوامش خوبه.



انجیر سیاه رسیده و سالمشکرآبآبلیمو تازهگلاب یا هل ساییده طرز تهیهانجیرها رو خوب بشور و دمشون رو بگیر ...

میزان اب رو نگفتی؟

میشه برای سلامتی یه مریض کوچولو یه صلوات بفرستین؟
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز