2777
2789
عنوان

زردی شیر مادر

155 بازدید | 33 پست

سلام مامانا میشه کمک کنید بچم زردیش ۱۳ بود دکتر گف بهتره بستری شه باز فرداش ۱۳/۸ بود اول تو خونه گرفتیم اصلا نتونستم بزارمش ی سره گریه کرد مامانم بردش بیمارستان اونجا دستگاهش بهتر بود موند شیر خشک بهش دادن خداروشکر اومد رو ۸ چیکار کنم دوباره زیاد نشه؟ من چندتا تاپیک خوندم اونایی ک زردی ادامخ دار بوده فهمیدن از شیر مادره تجربه ای دارید؟ اصلا دلم نمیخواد باز  جر بکشه زیر این دستگاهای کوفتی چیکار کنم برنگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور بیمارستانیه که بدون مادر بچه رو قبول کردن .....درمان زردی خوردن شیر مادر که

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چطور بیمارستانیه که بدون مادر بچه رو قبول کردن .....درمان زردی خوردن شیر مادر که

پ چرا بسریا میگن بخاطر شیر خودمون بچه تا یک ماه هی زردیش برگشت؟قطع ک کردیم خوب شد

یعنی میگی ب شیر دادن و ندادنم ربط نداره؟

زود زود شیر بده بخوره زردی رفع بشه

برای دختر من از ۱۵ اومد ۶ مرخص کردیم 

اومد خونه فرداش زرد شد رفت رو ۱۱ باز رفت دستگاه

بعد اونم تا ۴۰روزگیش زرد بود

زود زود شیر بده بخوره زردی رفع بشهبرای دختر من از ۱۵ اومد ۶ مرخص کردیم اومد خونه فرداش زرد شد رفت رو ...

من مشکلم شیر خودمو و شیر خشکه میگم شیر خودمو ندم شاید اصلا برنگرده 

بهترین بیمارستانای تهرانم همینن

بچه رو میگیرن میگن مادر بره استراحت کنه

بچه رو میدی فردا میری سالم تحویل میگیری

بهترین درمان زردی هم شیرخشکه

نه شیر مادر