2777
2789
عنوان

بهم میگن چهرت خیلی بچه مثبته

108 بازدید | 5 پست

می‌خوایم با دختر عمه ها و دختر عمو ها دورهمی بگیریم ولی خب اهل مشروب و سیگارن و من برام مهم نیست چون قضاوتگر نیستم و فقط تماشا می‌کنم و بهم میگفتن تو خیلی بچه مثبتی ازت می‌باره و چهرتم خیلی این حس رو میده من بعد حرفاشون خیلی احساس بدی گرفتم نمیدونم چرا با هر حرفی میزنم میگن وایییییی تو هم؟توقع نداشتیم اصلا خیلی عجیب رفتار میکنن و با اینکه دوسشون دارم خیلی حس بدی میگیرم که با لحن بد بهم میگن از تو بعیده یا تو بچه مثبتی و.. 

کلا می‌دونم توی دوستی هامم آدم به شدت حوصله سربری بودم چون نه اهل دوست پسر بودم تا زمان مدرسه نه چیزای دیگه و همسرمم از همین اخلاقم خوشش اومد که تنها دوست پسرم خودش بود و بعد شد همسرم ولی اینکه مدام به روم میارن هربار که میبینمشون احساس بدی بهم میدن مثال میگن تو که مشروب نمی‌خوری چطور از مشکلاتت فرار می‌کنی و.. در صورتیکه من خیلی از نظر اعصاب و روان تحت فشار بودم و الان زیر نظر روان‌شناسم و قرص اعصابم میخورم ولی حرفاشون برام خیلی سنگینه 

دوره زمونه ای شده یکی ام ک راه درست رو میره از خودش خجالت میکشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه مثبت بودن که خیلی خوبهمن اگه جات بودم ازین آدمهای سمی فاصله می گرفتم

الان شوهرم مهاجرت کرده و تنها دوستام همینان دخترای خوبین ولی این رفتارشون خیلی اذیتم میکنه 

دوره زمونه ای شده یکی ام ک راه درست رو میره از خودش خجالت میکشه

من افکار مذهبی ندارم اصلا ولی خب دلیل نمیشه چون مذهبی نیستم خیلی کارا رو انجام بدم که ظاهر و بدنمو بریزم بهم و منظورشون از اینکه بچه مثبتی اینه که تزریقی روی صورتم نداشتم یا پیرسینگی نزدم و.. خودم راضیم ولی با لحن تحقیر میگن

من افکار مذهبی ندارم اصلا ولی خب دلیل نمیشه چون مذهبی نیستم خیلی کارا رو انجام بدم که ظاهر و بدنمو ب ...

رفت وآمد باایناسمه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.