2777
2789
خب الان چیکار میکنن سرنوشتشون چی شد

زندگی ...

یکی که مرده یه پیر دختر بالای ۵۰گرفته با اون زندگی میکنه

یکی خانومه بعد طلاق سوم ازدواج نکرده داره با مادرش زندگی میکنه

یکی دور از جون همه سرطان گرفت فوت کرد

یکی هم میشناسم دو بار طلاق گرفته با بچه هاش ژندگی میکنه 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ۳ بار طلاق گرفت و از خانواده طردش کردیم 

چون آبرومون رو از سر راه نیورده بودیم که ایشون هر سری با انتخابای ابلهانه و چشم بستش گند بزنه توش.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بله،خانمسومین ازدواجشون 17ساله بودن که باز هم به طلاق ختم شد و اینطور که شنیدم مجدد ازدواج کردن،26.2 ...

یعنی تا ۱۷ سالگی سه بار ازدواج کرد الان ازدواج چهارمشه😶

خب الان کجاست چیکار میکنه

نمیدونیم دیگه با مهریه هایی که گرفته اندازه پول پیش یه خونه داره و یه کوییک هم انگار داره و زندگی میکنه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دختر همسایه ما ۴ بار طلاق گرفت

اولی عقد کرد جدا شد

دومی عروسی کرد جدا شد 

سومی عقد بود جدا شد

باز شوهر دومش اومد عقدش کرد رفتن سر زندگی ولی باز جدا شدن

ی بارم نامزدی در حد نشون بود بهم زد 

خلاصه الان ازدواج کرده ی دختر داره ..امیدوارم ختم ب خیر بشه 

چون دختره خودش مشگل داره ..کلن آدم از خود راضی و هیچکس جز خودش قبول نداره..ینی اشتباه هم کنه حاظر نیست عقب بکشه

شوهرای قبلشم سر همین جدا شدن ازش ....

این بنده خدا امیدوارم صبرش زیاد باشه بتونه کنار بیاد و زندگیش خراب نشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوس ...

@niniyar‍ 

واقعا چرا به حساب کاربری ایشون رسیدگی نمیکنید؟! وقت بذارید دو جمله با ایشون صحبت کنید و یا حداقل دوتا تاپیکشون رو مطالعه کنید تا متوجه بشید که فریب و دروغ هست ! 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

@niniyar‍ واقعا چرا به حساب کاربری ایشون رسیدگی نمیکنید؟! وقت بذارید دو جمله با ایشون صحبت کنید و یا ...

رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بعد الان در چه حاله چیکار میکنه

از بستگان نزدیک و خانم هستن و فعلا مجرد و پیش خانوادشه و شاغله

هر چند وقت یکبار شوهرهای سابق رو میبینه بخاطر بچه ها. 

مجبوره این ادمهای سمی رو مدام ببینه و خودم فکر میکنم هیچوقت نتونه گذشتش رو فراموش کنه

از لحاظ روحی شرایط خوبی نداره و مدام خودش رو از دیگران پنهان میکنه ... هیج مراسم و مهمانی نمیاد. حتی برای عید که منزلشون رفتیم خونه نمونده بود رفته بود دفتر کارش.

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.