2777
2789
عنوان

پسر همسایه

251 بازدید | 12 پست

همسایمون چند روزیه رفتن مسافرت و یه پسر جوون دارن که خونس این پسره هرروز دوست دخترش میاره خونشون یعنی هروقت من دیدم یا داره میبره یا داره میاره فک کنم دختره کلا چند روز و خونه اینا می مونه، میگم اینجور دخترا خانواده ندارن؟ پدر مادر ندارن،؟ برادر ندارن که یکم روشون غیرتی بشن یکم جمشون کنن، نمیگن دخترمون چند روزه کجاست؟ 

بخدا من مجرد بودم دوتا داداشام آنقدر کنترلم میکردن که خدا میدونه، کلا دور و اطرافم همه همینطور بودن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

#سرمان_در_زندگی_خودمان‍ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

عادت دارید همیشه یه چماق بالاسرتون باشه ؟؟ 

غیرت چیه بابا 

برا پسره خوبه برادختره بد؟؟؟؟ 

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

عادت دارید همیشه یه چماق بالاسرتون باشه ؟؟ غیرت چیه بابا برا پسره خوبه برادختره بد؟؟؟؟

عزیزم شمام عادت دارین سریع به هر چیزی گارد بگیرین؟ 

نوش جونشون باشه هر گوهی میخورن 

من فقط میگم این دختره روز و شب اینجاست خانوادش نمیگن چند روزه کجایی؟ 

فضولی نمیکنم اصلا از اونا نیستم ولی بلاخره روزی چندبار بیرون در میام و هربار که در اومدم این دختره رو دیدم