2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم انجام دادم

183 بازدید | 20 پست

سلام خانوما خواستم این تایپیک رو بزارم واس شماهایی که مثل من استرسی هستید و نگران برای عکس رنگی من روز و شب نداشتم اینقدر که تو نی نی سایت میچرخیدم و چیزایی میخوندم که از نگرانی فشارم میوفتاد اما بلاخره انجام دادم واقعا دردش ناچیزه بچه ها مثل درد پریود که اونم ۲۰ ثانیه بیشتر نیس توروخدا الکی به خودتون استرس ندین چون من واقعا حال روحیم بد بود واس عکس روز قبلش هر ۸ساعت مفنامیک اسید خوردم و هر ۱۲ ساعت داکسی سیلین موقع رفتن واس عکس هم نیم ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک گزاشتم اونجا هم برام امپول هیوسین زدن و تمام واینکه رشت پیش دکتر مرادی رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس یعنی ترس نداره

من الکی استرس و ترس داشتم طبق نظرات تو نی نی سایت اما اصلا اینجوری که میگن نیس اگه قراره انجام بدی با خیالت راحت برو عزیزم بعدش که به حرفم رسیدی برام دعا کن❤️🙏🏻

بدن با بدن فرق دارههمه یه جور نیستنتو سایت خیلی ها رو دیدم گفتن عکس رنگی رحم درد وحشتناکی داره ، بعض ...

اخه فقط تو نی نی سایت از دردای وحشتناک گفتن بیرون از هرکی پرسیدم تجربشون مثل من بود شاید تو انتخاب کلینیک اشتباه کردن

بدن با بدن فرق دارههمه یه جور نیستنتو سایت خیلی ها رو دیدم گفتن عکس رنگی رحم درد وحشتناکی داره ، بعض ...

به بدن نیست به بازیابسته بودن لوله رحم ربط داره لوله ها بازباشن دردش کمتره ولی بسته باشه چون اون ماده جمع میشه درد روشدید میکنه