2777
2789

مشاور کنکور امسالم فامیل بود زیاد ارتباط نگرفتم باهاش بعد هول هولی رفتم برا امسالم گرفتمش بعد هزینه رو گفت آخر سال حساب میکنم بعد گفت الان هزینه پارسالو نمیخام ازت مال امسال ۳۰تومن میشه که ماهی۵تومن باید بدی از چند نفر پرسیدم مشاور الان تو سرمون معروف ترینش۲۰تومنه منم اینو گرفتم فعلا پولشو ندادم فردا قراره بدم پولسم از فروش سلام قاره بدم چیکار کنم چجوری جمع کنم این موضوع رو بگم نمیخام و اینا و چجور کنسلش کنم؟خزینه پارسالو که نمیگیره چجوری بهش پرداخت کنم؟

بدون خجالت کنسل کنید تا در آینده دچار مشکل بزرگتری نشید .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پارسال رایگان؟

گفت پول پارسالو نیمیگرم ولی داره میگیره ۱۰تومن گرانتر گفت نسبت به جاهای دیگه گفتم به مقداری بهش بدم مال پارسال امسال و کنسل کنم

پارسال ۱۰گرفته گفت از تو میگیرم ولی ظاهراً داره میگیره

خب تو الاناینو کنسل کنی بری جای دیگه همینسی میوفته چون دیگه باید هزینه پارسالو بدی.  همینجا ادامه بده ولی بهش باشوخی بگو فلانی بیست میگیرهشما هزینه پارسالم کشیدی روش 

گفت پول پارسالو نیمیگرم ولی داره میگیره ۱۰تومن گرانتر گفت نسبت به جاهای دیگه گفتم به مقداری بهش بدم ...

خیلی رک بگو نمیتونم این هزینه برام مقدور نیست والله همین فامیل آدم میدوشه من از فامیل خاستم برام کمد دیواری نصب کرد یعنی رس ما رو کشید انقد تیغ زد دیگه توبه کردم

خیلی رک بگو نمیتونم این هزینه برام مقدور نیست والله همین فامیل آدم میدوشه من از فامیل خاستم برام کمد ...

دقیقا 

آدم ب غریبه بگه بهتره والا

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦