شما جای من بودین چیکار میکردین بچم به دنیا اومده ۱۰روز تو بیمارستان بستری بود منم پیشش بودم بعدفهمیدم شوهرم تو اون وضعی که من داشتم شبها زن میاورده خونه 😭😭😭😭اخه چطور تونسته به فکر هوس بازیش باشه وقتی زن وبچش تو بیمارستان بودن حالم خیلی خرابه نمیدونم چیکار کنم دیگه فکر رابطه با ج نباشه از خونه خودم متنفرم چون زندگی واسم معنی نداره
از پیام گوشیش به کسی که واقعا عشقه اسمشو سیو کرده بود پیام داده بود بیا خونه منتظرتم ساعت ۱شب منم بهش زنگ زدم دیدم که زن گوشیو برداشت حتی شوهرم وقتی با من رابطه داشت اصلا به خودش نمیرسید وقتی از بیمارستان مرخص شدم دیدم واسه خودش لباس خریده وکلی از لحاظ دیگه به خودش رسیده بود
از پیام گوشیش به کسی که واقعا عشقه اسمشو سیو کرده بود پیام داده بود بیا خونه منتظرتم ساعت ۱شب منم ب ...
عجب زنای هرزه وولگردی که هرساعت ازشبانه روز میتونن پاشن برن خونه مردم خودفروشی کنن.خداکنه به حق فاطمه ی زهرا به زمین گرم بخورن قطع نخاع شن دیگه نتونن تا تو سرویس برن
ابجی خیلی حالم بده نمیدونم چطوری بهش بگم من میدونم از طرفی میترسم بگم اون پرو تر بشه 😔واسه کی کلی درد زایمان کشیدم پول داشت ولی قبول نکرد سز بشم تو زایمان طبیعی مرگو جلو چشام دیدم