2777
2789

پسر احمق بچه ننه اش تا یچیز میگم‌قهر میکنه میره دیگه پیداش نمیشه یکماه دیگه عروسیمونه ننه اش خوشحاله که قراره عروسیمون کنسل بشه و پولش بره تو جیبش و یه نوکر دربستم الان در خدمتشه

به بابام بگم به شوهر بچه ننه ام بگه بیا میخوام قبل اینکه دخترم قانونی اقدام کنه باهات حرف بزنم ما کوچک میشیم؟

عزیز دل همه مادرشوهرا همینن تازه یکی خفیف تر یکی شدیدتر مال من از اون شدیداس دیگه گذاشتمش بیخیالی حس میکنم شوهرمو از بهزیستی اوردم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عزیز دل همه مادرشوهرا همینن تازه یکی خفیف تر یکی شدیدتر مال من از اون شدیداس دیگه گذاشتمش بیخیالی حس ...

شوهرت که فک نمیکنه از بهزيستي اومده در اختیارشه نه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت که فک نمیکنه از بهزيستي اومده در اختیارشه نه؟؟؟

چرا اروم اروم ازش زده شده حتی اسمشم زیاد نمیاره 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

نیازی به صحبت نیست من نسخه طلاق رو تا حالا واسه کسی نپیچیدمولی شما قید این اقا رو بزن

نمیخوام موجبات شادی ننه اش رو فراهم کنم‌میخوام خامش کنم بکشونمش سمت خودم 

تا عقدی کاری میخوای بکنی بکن وقتی عروسی کنی تمکین میگیره بیا و درستش کن هیچکسم عوض نمیشه از منه زخم خورده بپرس

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار