2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و فهمیده بیاین

201 بازدید | 14 پست

شوهر عوضیم دو روزه رفته ازم خبری نمیگیره خر شدم زن یه بچه ننه ی احمق شدم اگه بگم بابام زنگ بزنه بهش بگه دخترم میخواد از طریق قانون اقدام کنه ولی من گفتم دست نگهداره بذار من اول باهاش حرف بزنم کوچک میشم؟؟

اول راستشو بگو چی شده تا بتونم نظر بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میره کوچک‌ترین رازای زندگیمون رو میذاره کف دست ننه اش بهش اعتماد ندارم

خب بذاره چکارش داری تو با هنر زنانگی بکش سمت خودت تا جایی که رازای مامانشو بیاره برای تو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آره۶ ماهه۲۵ سال

نه بابا هنوز تازه ازدواج کردین 

بعد چند وقت درست میشه دیگه رازاتو نمیگه میاد رازای اونا رو به تو میگه 

اصلا بابات زنگ نزنه زشته همین اول زندگی روتون تو روی هم باز میشه

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

اولشه یکم صبور باش 

اولش همه مردا فک میکنن اگ مادرشون در جریان نباشه آق والدین میشن:))))

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
نه نمیدونستمتا حرف میزنن قهر میکنه

اصلاً به چیزی که من میگم بسنده نکنین، کلاه خودتونو قاضی کنید بعد

اما به نظرم خودتون یکبار حجت‌و تموم کنید و صحبت کنید با لحن درست و عاقلانه 

با این عنوان که

اگر ما همو دوست نداریم نباید بزاریم زندگی مون از هم بپاشه و بیا تلاش کنیم دستش کنیم

اگرم درست نشد که...

دیگه ببینید می‌تونید کنار بیایید یا نه

سخته درک میکنم

اولشه یکم صبور باش اولش همه مردا فک میکنن اگ مادرشون در جریان نباشه آق والدین میشن:))))

الان بابام باهاش حرف بزنه ما کوچک میشیم؟

آخه هیچیم نگیم فک میکنن خریم الان ننه اش خوشحاله پسرش پیششه یه نوکر دربست داره تازه ذوقم داره قرار نیست برام عروسی بگیره پولش میره تو جیبش

2790
2778
2791
2779
2792