2777
2789
گزينه اول که آره اما شغل اینترنتی ندارمصرفا چون معتاد گوشی ام و عصرش زیاد خوابیده بودم(خیر سرم کنکور ...

اها خوش به حالت تو سخت ترین چالش زندگیت قرار داری سعی کن پزشکی قبول بشی کل روزتو با گوشی سپری نکن یه ویزیت رایگان هم همیشه داشته باش تو مطبت😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که میری بخوابی. من دلم میخواد تا ظهر بخوابم

شب نخوابیدی؟

احتمالا الان دیگه نخوابم

چون قرار گذاشتم برم بیرون با دوستم

کی بخوابم کی بیدار شم کی آماده شم

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

اها خوش به حالت تو سخت ترین چالش زندگیت قرار داری سعی کن پزشکی قبول بشی کل روزتو با گوشی سپری نکن یه ...

ممنون از توصیه‌هات اما من تجربی نیستم😁

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

منی که 24 ساعته نخوابیدمممم🤦‍♀️💔

صبح بخیررررر

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

عه اگه ریاضی فیزیکی رشته تعمیرات یا ساخت ابزار پزشکی رو برو در هر حال شغلی پیدا کن که بتونی به مردم ...

بله درسته تشکر 🌷

البته همه شغل ها درواقع یه جورایی به مردم خدمت میکنن✨️