2777
2789
عنوان

میشه بیاین

112 بازدید | 15 پست

یه چیزی شده ناراحت شدم چن بار تاپیک زدم کسی چیزی نگف دایی کوچیکم تمام بچه های هم سن و سال ما رو دعوت کرده ۱ هفته ویلا غیر از من و دخترخالم به ما نگف شما باشین ناراحت نمیشین دلیلشم نمیدونم ما باهاش خیلی خوبیم با زنش خوب نباشم با خودش خیلی خوبیم تو ک همه رو دعوت کردی چرا ما رو دعوت نکردی من خیلی این دایی رو دوست داشتم ولی الان نه اصلا هم نمیخوام بگم چرا ما رو دعوت نکردی اگه میخواست میکرد ولی انگار ما رو آدم حساب نکرد شما بودین چجوری برخورد میکردین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباشین:))) ارزش ندارهنمیدونم چی بگم اما دلم نرفت ریپلای نزنم و همین‌طور بگذرم

مرسی ناراحت که همه رو دعوت کرد حتی چن تا عضو جدید اومدن تو خانواده تو اونا رو دعوت کردی منو نه ☺

نه بچه ها رو دعوت گرد بعضیا متاهل بودن بعضیا مجرد با زنش خوب نیستیم یعنی خیلی ارتباط نداریم اونایی ک ...

خب اونا با همسرش صمیمی تر هستند و برای همین دعوت شدن 

خود من والا با زن داییم خیلی صمیمیم و روزی چند بار تلفنی صحبت میکنیم با هم 

ولی خیلی وقتا جمع که هستن منو دعوت نمیکنه با بهانه های مختلف ولی خودش دوست داره هر وقت خونه من مهمان هست منم دعوتش کنم😐

ولی این بار منم تصمیم دارم دعوتش نکنم

احتمالا خانومش از شما خوشش نمیاد یا مثل زن دایی من گیر خاصی رو شما داره برای همین دعوتتون نکرده 

حق داری ناراحت باشی 

حالا باز شما میگی با زن دایی صمیمی نیستی زیاد من خودم اینهمه با زن داییم صمیمیم و هم سن هستیم واقعا برام رفتارشون عجیبه