2777
2789
عنوان

خوشحالی!!!

186 بازدید | 14 پست

سلام دوستان فکر کردم فقط که نباید نگرانیامو در میوم بزارم باهاتون

دیروز رفتم دکتر گفت یک ماهو دو روزته!!!! 

دوستان خوبم اگه تجربه دارید که چه چیزایی رو باید رعایت کنم ممنون میشم کمکم کنین   

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین خوشکلم.

تبریک میگم 💖💖💋

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

اي واي عزيزم😍😍

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

سلام عزیزم بارداریت مبارک 💖

حسابی مواظب خودت باش این ماه های اول بیشتر مراقب خودت باش 

زعفران زرشک  گل گاو زبان کرفس پونه دل و جیگر کله پاچه کالباس و... نوشابه انواع سس و... نخوررر 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

مبارک باشه . قرص فولیک اسید باید شروع کنی هر روز و شربت زعفران غلیظ نخوری یا بستنی زعفرانی 

بادام و کشمش و شیره انگور و خرما خیلی خوبه

از حالا هم بپا دور کمرت یخ نکته فرق نکنی بعد بچایی که کمر دردی و دل دردی نشی

نه شک داشتم چون بی بی چک کم رنگ بود

وااااااااای چه هیجان انگیزززز....خوش بحالتتتتتتتتتتتتتتتت......چند روز عقب انداختی شک نکردی؟؟؟؟ مشکل خاصی نداشتی قبلش؟ چندمین ماه اقدامت بود گلم؟

انسااااانم آرزوست...........
وااااااااای چه هیجان انگیزززز....خوش بحالتتتتتتتتتتتتتتتت......چند روز عقب انداختی شک نکردی؟؟؟؟ مشکل ...

انشالله قسمت خودت. چرا شک کردم قبل از عقب انداختنم شک داشتم چون همش حالت تهوع دارم. ولی خب باورم نمیشد راستش. چون بار اولی بود که رابطه بدون پیشگیری داشتیم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
انشالله قسمت خودت. چرا شک کردم قبل از عقب انداختنم شک داشتم چون همش حالت تهوع دارم. ولی خب باورم نمی ...

واااای چقددد دلم غنج رفت....منم اینجوری دلم میخواد‌‌‌

عزیزززمممم خدا خیلی بهت لطف داشته. انشالله که یه بچه ی سالمممم و خوشکل نصیبت بشه😍😍😍😍😍😍

انسااااانم آرزوست...........