2777
2789
عنوان

حرکات جنین با جفت قدامی و حالت بریچ

24036 بازدید | 21 پست

سلام مامانا ی گل

کسی تو این حالت بوده؟حرکتای نی نیشو از چند هفته حس کرده؟من هفته ۱۵ هستم و هنوز حس نکردم و نگرانم

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زوده اگر بار اولتونه بچه دار میشین .از هفته ۱۹ به بعد .منم جفتم قدامیه هنوز حرکتو حس نکردم اصولا اونایی که ففتشون قدامیه دیرتر مثلا تا هفته ۲۲ جا داره.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

شکمم خیییلییی خیییللییی صدا میده اصلا تو جمع نمیتونم بشینم قبلا اینجوری نبوده.به نی نی مربوط میشه؟

عزیزم زوده اگر بار اولتونه بچه دار میشین .از هفته ۱۹ به بعد .منم جفتم قدامیه هنوز حرکتو حس نکردم اصو ...

بله بارداری اولمه ذوق دارم سریع حرکتاشو حس کنم  

بعد هفته ۲۰ میخوای  بفهمی حرکاتش خوبه یا نه  ب ی چیز شیرین بخور و ب پهلوی چپ دراز بکش تو دو ساعت ۱۰تا حرکت باشه خوبه زودتر از ۲ساعتم این ۱۰تا رو حس کردی دیگه نمیخواد زمان بگیری

لطفا یه صلوات برای حل مشکلم بفرستید مرسی دوستای گلم 
شکمم خیییلییی خیییللییی صدا میده اصلا تو جمع نمیتونم بشینم قبلا اینجوری نبوده.به نی نی مربوط میشه؟

نه سردی کردی نی نی صدا نداره😃

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

منم قدامی ام

از اول بارداری تا ۱۴هفته یه نبضی هرزگاهی میزد تو شکمم

تا ۱۸هفته هم فقط وقتی پهلو به پهلو میشدم احساس میکردم یه چیزی سرمیخوره تو پهلوهام 

از ۲۱هفته حرکتها کم کم شروع شد دقیقا ۲۱هفته بودم دیدم یهو یه لگد زد تو شکمم شکمم تکون خورد 

الان سی هفته ام واضحه 

جفت منم قدامی بود خیلی دیر متوجه حرکت شدم می تونم جنسیت وبپرسم چون مال من پسر بود مال خواهرم قدامی ب ...

جنسیت رو نرفتم ببینم گذاشتم هفته ۱۸ که دقیق بهم بگن و با سونو ی ان تی دومم یکجا باشه

من جفتم قداميه جنينم بريچه هفته ١٨ ولي هنوز حسش نميكنم اصلا..

نترس طبيعيه

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
2790
2778
2791
2779
2792