پارتنری که دیر جوابشو میدی یا یهویی مثلا یه روز کمتر باهاش حرف میزنی بعد شاکی میشه چرا دیر جواب دادی وفلان چیه؟شکاک هست یا از روی علاقه ؟ پارتنر (نامزدمه)
دیر جواب دادن یا رفتن یهویی از چت و برگشتن بعد از ۲ ساعت تو مخ نمیره
شما برو از هر کس میخواهی سوال کن
پارتنر من هی اینکارو میکرد آخر فهمیدم با یکی دیکس
آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مشکلی نیست قابل توجیه هست یک روز اگه درگیر کارش باشه
ولی وقتی دو نفر باهمن و نامزد باید همه چیو بهم بگن
من شده بود درگیز کار و جلسه کاری بودم ولی جواب دوست دخترمو میدادم
آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
خب اونم جواب میده سرکار اینا هست حتی ولی خب من یه روز اونم خب تعطیل با خانواده اس آدم
دیگه باید اینو بین خودتون با حرف حلش کنید
رابطه بچه بازی نیست
باید منطقی حرف بزنید خداناکرذع موجب سوءتفاهم نشه