2777
2789
عنوان

طلاس یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 140 پست
شما که چیزی نگفتین،که کسی بخوادناراحت بشه واحتیاج به عدرخواهی باشه

میدونم ولی حس بدی گرفتم از کامنتشون انگار چشم دارم به طلای مامان بزرگ شوهرم من فقط کنجکاو شدم تاپیک گذاشتم سرگرم بشم نمی‌دونم چرا بعضیا جبهه میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب چه مادرشوهر خوبی داری چشم تنگ یا گدا نیست پس بدون بهترینها رو براتون میخواد میتونی روش حساب ...

پدر شوهرم تک فرزنده اینم اگه طلا باشه یادگار مادرشه که گفت طلا بود شما بردارین جوونین لازم دارین

فدای تو قلب مهربونت ‌ دلت رو گنده بگیر حرف هیچکس برات مهم نباشه زرنگ با اعتماد بنفس صحبت کن

مچکرم عزیزم همینطوره یکم زیادی زود رنجم ولی خیلی خوب میشه آدما حواسشون به کلاماتشون باشه این طرف گوشی یک انسانه که دل داره 

میدونم ولی حس بدی گرفتم از کامنتشون انگار چشم دارم به طلای مامان بزرگ شوهرم من فقط کنجکاو شدم تاپیک ...

ایناهمون کسایی هستن،که اگه خودشون باشن،زمین وزمانو به هم میدوزن تابفهمن طلاس یا نه و نصیب کی میشه،ذره ای شک نکن

ایناهمون کسایی هستن،که اگه خودشون باشن،زمین وزمانو به هم میدوزن تابفهمن طلاس یا نه و نصیب کی میشه،ذر ...

دقیقا همینطوره من اگه طلا هم باشه صددرصد فروختم یکمیشو خیرات میکنم 

چه نظرات عجیبی داده شده هیچکدوم درست نیستن، یکی از راه های ساده تشخیص طلا از شبه طلا یا طلا های دروغین این هست که بکشیش پشت بشقاب چيني یعنی همون چيني بدون لعاب، اگ طلا باشه ردی که میزاره طلايی رنگه شبه طلا رد سیاه بجا میزاره. اگر دقت کنید طلا فروش ها هم بخواید طلا بهشون بفروشید اون رو میکشن روی سطح بدون لعاب و رد طلايی بجا میزاره تا بفهمن طلا هست، تست اسید هم هست ک خب بدرد شما نمیخوره، این چیزهای عجیب از کجا اوردن وایتکس لیمو، حداقل تو اینترنت نگاه کنید همین چیزی که من گفتم نوشته یا از هوش مصنوعی بپرسید.