2777
2789

در مورد پخش عکس بردن آبرو و اینا 

اگر هیچ مدرکی نداشته باشم به جز اسم طرف میشه کاری کرد؟ مراحلش چقدره هزینه چقدره اذیت کنندس ؟ یا سریع پیگیری میشه

تو تلگرام حرف زدیم ولی طرف دیلیت اکانت زد. تو پلاتو هم حرف زدیم بازی جهانیه که اونم حذف کردم

چون فامیل از آب در اومد تحدید کرد که پخش می‌کنه و آبرومو می‌بره این بابامو فهمید و ..

اگر قضیه رو کامل میخواین تاپیک قبلمو بخونید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکتو خوندم اگر حرف نامربوطی نزدی و عکسا واسه پروفایلت بودن پیام یده .من حرف بدی نزدم و به پدرم گفتم ایشونم گفت از شما به خاطر سیو بدون احازه عکسها و تهدید به پلیس فتا شکایت میکنه.

من دوبرابر تو  سن دارم عین همین پیامو براش بفرست همچین خایه میکنه میفته به گوه خوردن.

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
خب پس بهش فکر نکن هیچ غلطی نمیکنه خیالت تختتت

کرده آخه سریع رفته از یکی پرسیدع دیگه مشخصات منو. ما که فقط همشهریم رفت آمدی هم نداریم قطعا یا از داییش یا از پسر داییش پرسیده اونام فهمیدن ک با من صحبت کرده دیگه حالا یک کلاغ چهل کلاغ میشه دیگه