farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 عنوان چله 86 بازدید | 5 پست خانوما ميخوام چله سوره والعصر بگيرم واي بلد نيستمدفعه اولمهتا چهل روز بايد بخونمروزي چند بار بايد بخونماگه يه روز يادم برم شبش ميتونم بخونم با نه حتما روز بايد باشه اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔 1396/12/21 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2906 چهل روز روزی یه بار شب و روزم نداره گلم علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 چهل روز روزی یه بار شب و روزم نداره گلم ممنونم عزيزم🌹🌹🌹بيشتر از يكبار هم ميتونم بخونم؟ اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2906 ممنونم عزيزم🌹🌹🌹 بيشتر از يكبار هم ميتونم بخونم؟ نمیدونم هر جور اعتقاد داری همونجوری عمل کن خیلی گیر نده که ای وای نکنه چله ام خراب شد و ..من خودم چله میگیرم چهل روز میخونم ولی مازاد بر چله دلم بخاد تو روز بیشتر از یه بار هم میخونم یه روزم یادم میره فرداش میخونم مهم دله دل خخ علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 نمیدونم هر جور اعتقاد داری همونجوری عمل کن خیلی گیر نده که ای وای نکنه چله ام خراب شد و .. من خودم ... من واسه صبوري ميخوام چله بگيرمايشالا كه جواب بگيرمبازم ممنونم از راهنماييت گلم اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2906 من واسه صبوري ميخوام چله بگيرم ايشالا كه جواب بگيرم بازم ممنونم از راهنماييت گلم فداااات ان شا الله ک جواب میگیری علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔