2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم بهترین اتفاقها برات رقم بخوره

کاش دونه دونه اخلاقای بدش رو مینوشتی و دنبال راه حل بودی و همینطود اخلاقای خودت رو که فکر میکنی اونو ازار میده

بنظر من اون کینه ای که ازش به دل داری بدترین چیزه.سعی کن با نفرت بعش فکر نکنی.همه چیزایی که گفتی تحملش سخته ولی بدون راهکار نیست

چون بفکر خانواده ات هستی درک میکنم چی میگی بخاطر همین میگم یکم تلاشت رو بیشتر کن

اولین قدم بهت پیشنهاد میکنم اگه بحثی پیش اومد تماااام تلاشت رو بکن که سکوت کنی.جواب پس نده

به خانوادشم سعی کن توهین نکنی.میدونم تو دلت چی میگذره ولی اگه ذره ای امید داری که زندگیت رو ادامه بدی بفکر بهبود اوضاع باش.انشالا که موفق میشی

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

عزیزم ايشالا مشکلت حل بشه. خواهرانه بهت ميگم اگرفکرمیکنی میری خونه بابات مثل سابق این اشتباهه دیگه مثل سابق نیست شمایک زن جوان باشکست اززندگی قبلی هستید.میشی دلیل غصه پدرومادرت که چرا بچه شون بدبخت شده. هشت ماه زندگی اینجوریتون کرده؟هشت ماه قبل تصمیم گرفتند والان فهمیدید اشتباه کردیدمطمنی هشت ماه دیگه ام همین نظروداری؟برای زندگیت بجنگ. شوهرت بیکاره بی پوله این انتخاب خودته. پشت انتخابت بایست نذارچن سال دیگه به خودت بگی اگرصبرمیکردم اینجوری نمیشدم.ایناروگفتم چون خواهرم تجربه شکست ورداره وچن سال قبلترازشمااین راهورفته

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
امیدوارم بهترین اتفاقها برات رقم بخوره کاش دونه دونه اخلاقای بدش رو مینوشتی و دنبال راه حل بودی و ه ...

خيلي خيلي ممنونم از حرفهاي قشنگتون

راه حلتون درسته تمام تلاشم رو ميكنم كه جواب ندم از اين به بعد

ولي اينقدر حرفهاش ازار دهنده و زشت هست كه واقعا عذابم ميده هرچند وقتي جواب هم ميدم بدترش رو بهم ميگه و من فقط از درون ميشكنم

ديديد ي سري ادمها كه از همه لحاظ سطح پايين هستند هميشه تلاش بر خورد كردن بقيه دارن شوهر من دقيقا همين هست هيچي نيست هيچي نداره شبانه روز دنبال كثافت كاري هست ولي تا ي مشكلي پيش مياد تمام مقصرش منم

ممنون عزيزم بابت كمكت

عزیزم ايشالا مشکلت حل بشه. خواهرانه بهت ميگم اگرفکرمیکنی میری خونه بابات مثل سابق این اشتباهه دیگه م ...

بله حرفتون كاملا درسته😔😔😔خودم هم از اينكه از دستش بدم ناراحت نيستم از اين ميترسم كه اوضاعم بدتر از اين بشه😔😔😔شبانه روز تو خونم حرف خانوادش هست كاش واقعا من بخاطرش كاري نكرده بودم و اونا ادم هاي خوبي هستند و من بدهستم،به بدترين شكل ممكن از دستشون عذاب كشيدم از نظر عصبي داغونم كردن حالا هرروز منت تمام كارها و چيزهايي كه دارن رو سرمن هست

درصورتي كه اصلا از نظر خانوادگي و ثروت و فرهنگ و همه چي خيلي خيلي سطح پايين هستند و من خودم خواستم كه باهاش باشم اين همه مشكلات دارم باهاش هرروز هم بخاطر خانوادش اوضاعم بدتر از قبل ميشه،از روز أول بهش گفتم اگر انتخابت اونا هستند از همين الان بگو كه جدا بشيم من ديگه نميبخشمشون گفت نه و فلان،من ازش چيز زيادي نخواستم فقط گفتم ديگه پيش من حرفشون رو نزن

من از نظر مالي از نظر گذشتن از خواسته هام از نظر حمايت ازش تو بدترين شرايط هميشه كنارش بودم و همه كار كردم اما اون تا به الان هيچ كاري بخاطرم نكرد و فقط عذابم داد اينه كه داغونم ميكنه اينكه هشت ماه هست من ي روز كامل خوش نبودم،الان هم كينه و نفرت تمام وجودم رو گرفته و نميتونم ببخشمش هرچي تلاش ميكنم