2777
2789
عنوان

ورم عمل بینی

72 بازدید | 14 پست

من ۱۶روزه بینیمو عمل کردم نوک بینیم و فاصله بین دوتا چشمام خیلی پهن شده و به نوعی گنده شده اصلا به چهرم نمیاد از نیم رخ خوبه اما از روبه رو نه بنظرتون برای ورمه؟

صدرصد تا یکسال باید صبر کنی

استخونی بود بینیت؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم اولش حس خوبی به بینیتون نداشتید و فکر میکردین به چهرتون نمیاد؟

دقیقا. برای من اصلا عوض نشده بود اصلا انگار عمل نکردم دیروز آشنام ن دید گفت اصلا برات دماغ نزاشته چقدر کوچیک شده

خودت باش جهان اصالت را میستاید

بله اما من میترسم ورم نباشه اصلا به چهرم ننشسته

ببین بینی استخونی اگه طبیعی عمل شه ،از روبرو یکم پهن تر از قبل عملش میشه 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
فکر کنم چون غضروفم گذاشته 🥲

ولی درکل خوشگل تر از قبل عملت میشه ورمش بخوابه 

برای منم همینجوری شد از روبرو پهن تر از قبل عملمه ولی درکل خوشگل تر شدم راضیم

امیدوارم از اولم راضی بودید؟

نه تا یسال بعد عمل هم ورم داشت و فک میکردم بینیم خیلی پهنه

آهان خداروشکر که الان راضی هستید

ممنون

شما هم کلی راضی میشی