2777
2789
عنوان

چقدر بی خواهری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست
خاهر من از صدتا دشمن بدتره..دشمن شاید دلش بحالت بسوزه...اما خاهرمن نه

اره واقعا خواهر بد خیلی غم بزرگیه ، مامان خودم دوتا خواهر داره ک بیشتر وقتا خیلی خون ب دلش کردن

من خواهرای خوبی دارم و ارتباطمون باهم خوبه ولی فرصت نداریم با هم وقت بگذرونیم و من کلا آدمی نیستم که نه با اونا کلا با هیچکس دیگه ای درددل کنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم 3 تا دارم دسته گل 

پرچم خواهرا از همه بالاتره 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

من خدارو شکر خواهر دارم ولی درکت میکنم رفیق منم خواهر نداره وهمیشه بهم میگه قدر خواهراتو بدون خیلی سخته نداشتن خواهر و برادر امیدوارم کسی وارد زندگیتون بشه که نبود خواهر براتون حس نشه

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

من خواهر خوبی نبودم و نیستم 

و کله اینایی که گفتی رو متاسفانه نتونستم برای خواهرم انجام بدم چون شهر دورم 

ولی تو دنیا دیدم اونی که موهاش صافه دنبالشه موهاشو فر کنه 

اونی که موهاش فره ،دنبال صاف کردن 

یه دوستی دارم که ۴ تا خواهر داره و همیشه میگه فک نکنم داشتن و نداشتنش فرقی کنه برام ،البته مشخصا چون داره نمیتونه نداشتنش رو احساس کنه ،البته اونم شهره دوره از خواهراش 

منی بدبختم و بیچاره ک داغ تنها خواهرم رو دیدم و حتی ی دوست صمیمی ام ندارم

😔😔 فوت شدن ؟

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

من خواهر خوبی نبودم و نیستم و کله اینایی که گفتی رو متاسفانه نتونستم برای خواهرم انجام بدم چون شهر د ...

اره واقعا آدما ب نداشته هاشون بیشتر فکر میکنن ، ولی خواهر خوب  چیزیه ک همه دلشون میخواد داشته باشن