2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی نداری

241 بازدید | 20 پست

چهار تا از دندونام رو به روهم خرابن آسیاب هستن یکی ک کاملا پوچ شده ریشه مونده باید جراحی بشه سه تا دیگ هم باید اول عصب کشی بشن بعد پر بشن و اینم بگم همیشه مسواک میزنم صبح ظهر شب چون اسید معدم یه مدت بالا بود دندونام داغون شدن بخدا اصلا درست نمیتونم غذا بخورم معدم داغون شده از بس مسکن آموکسی مترونیدازول خوردم بابام واقعا اونقدری نداره ک بتونم درست کنم اجازه ی کار کردن هم به من نمیدن خسته شدم از نداری بی پولی بدبختی هر جا میرم باید با حسرت نگا کنم کل اقوام مون رفتن مسافرت ولی ما خونه ایم تا الان ک ۱۸ سالمه هنوزم از استان مون بیرون نشدم همیشه باید با حسرت بقیه رو نگا کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرمانی هستی؟

امیدوارم خدا انقد ثروت بهتون بده که ندونید چطور خرج کنید🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمیدونم چرا با خوندن متن قلبم درد گرفت،ان شا الله روزی برات میرسه که جبران تمام سختی ها و نداری های ...

هیی آبجی این تازه یه بخش کوچیک از زندگی منه بیا تاپیک های قبلیم رو ببین افسردگی میگیری