تو رو خدا دعا کن خدا به مادرم سلامتی و شفای عاجل بده و انشالله هیچ وقت مادرم درد جسمی و روحی نکشه و انشالله مادرم عمر خیلی طولانی و آرامش و خوشحالی و خوش شانسی سهمش از زندگی باشه😭
لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله هیچ وقت شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار نباشن با من و عزیزانم ، و شوهرامون خیلی خوش اخلاق و وفا دار و مهربون و دست و دلباز و با محبت و دلسوز و حامی من و عزیزانم شن😔🙏.
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین روزا هر چه زودتر شغل ثابت مثل نگهبانی یا کارگری گیرش بیاد و بره کار کنه و پدرم تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا پدرم بیکار و خونه نشین نباشه و نشه و پدرم انشالله هر پنهان کاری و ظلمی در حق من و عزیزانم کرد رسوا شه و تقاص پس بده😭 .
اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین تابستون امسال خونه ی ویلایی خیلی شیک و نوساز و بزرگ و سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و زندگی عالی کنیم خونه جدید، و فقط خیر و خوشی ببینیم و انشالله کولر کاندیشن( کولر ایستاده ) بخریم و دیگه گرما نکشیم اصلا و فرش و مبلمان و یخچال و تخت خواب و پرده بخریم و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که مادرم با کارگری کردن زمان مجردیش برا خودش می زاشت پدرم تمام و کمال به مادرم برگردونه هم وزن طلاهاش همین روزا 😭.