2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعای ویژه

شما که عزیزین اگه لایق باشم چشم🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خوشگلای من چشمم برای همه دعا میکنم اگه لایق باشم🥲🤍

عاقبت بخیری همه انشالله 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

فدای تو چشمت سلامت دوستم ♥️🫂

خدانکنههه مهربونم ✨🤍

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله هیچ وقت شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار نباشن با من و عزیزانم ، و شوهرامون خیلی خوش اخلاق و وفا دار و مهربون و دست و دلباز و با محبت و دلسوز و حامی من و عزیزانم شن😔🙏.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین روزا هر چه زودتر شغل ثابت مثل نگهبانی یا کارگری گیرش بیاد و بره کار کنه و پدرم تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا پدرم بیکار و خونه نشین نباشه و نشه و پدرم انشالله هر پنهان کاری و ظلمی در حق من و عزیزانم کرد رسوا شه و تقاص پس بده😭 .

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین تابستون امسال خونه ی ویلایی خیلی شیک و نوساز و بزرگ و سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و زندگی عالی کنیم خونه جدید، و فقط خیر و خوشی ببینیم و انشالله کولر کاندیشن( کولر ایستاده ) بخریم و دیگه گرما نکشیم اصلا و فرش و مبلمان و یخچال و تخت خواب و پرده بخریم و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که مادرم با کارگری کردن زمان مجردیش برا خودش می زاشت پدرم تمام و کمال به مادرم برگردونه هم وزن طلاهاش همین روزا 😭.

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین تابستون امسال خونه ی ویلایی خیلی شیک و نوساز و بزرگ و سه خوابه تو ...

چشمم عزیزدلم اگه لایق باشممم حتمااا

@اعتصامی‍ دعا کن قسمت ایشون بشه🙏

حتما عزیزم انشالله قسمت هرکی که دوست داره بره🥲