2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسا میگن بهترین برخورد با ادم خودشیفته اینه بش بگی من بحثی با تو ندارم بدون توهین بدون حرف بی ادبی خفش میکنی..

چون ادم خودشیفته با گریه با اه با نفرینت بازی رو ادامه میده میگه هنوز تموم نشده ولی با این حرف خفه میشه.

۳۰ سالمه تو یه شهرستان کوچیک و سنتی زندگی کردم . تو خانواده ی متعصبی زندگی کردم از یه سری افراد خونواده واقعا رنج کشیدم و خیلی محدودیت ها و ... تصمیمم بر این بود ازدواج نکنم تا آدم درستی وارد زندگیم نشده تا جای این رنج ها فراموش بشه . الان ۱ سال هس عقدم . همسرم در اول خیلی عاشقانه رفتار می‌کرد طوری که همه فکر می‌کنند من چ شانسی آوردم . اما در باطن این زندگی من هستم واقعا دارم ب سختی زندگی میکنم از پس همه ی توهین ها و تحقیر ها عزت نفسم نابود شده ، بهم پنیک یا خنده ی عصبی دست میده به شدت مضطرب شدم ک در نتیجه ش پر ترس هستم حتی از شدت ترس نمیتونم بخوابم ب گونه ای ک ناخودآگاه همسر ک وارد اتاق میشد داد میزدم . همسرم تو بحث ها بازی روانی با من راه میندازه منو مقصر نشون میده حتی من راهکار سکوت و صبر یا احترام هم در قبالش پیش گرفتم ولی حرف های بدی میزنه . شده از دست ترس هاش پانیک بگیرم منو رها کرده و گفته این چی بود من گرفتم مهارت همدلی نداره . حتی ازم فیلم گرفته . بارها و بارها گفته طلاقت میدم .، تکلیف تو روشن میکنم . زنگ میزنم ب پدر و برادرات همه بخاطر اینکه منو بترسونه حتی مادرش که فکر میکردم دلسوز زندگیمه همین حرف ها رو زد ک زنگ بزنید برادراش بیان ، تو پسر مو پُر کردی و ... خیلی چیزها

همسرم بهم میگه میدونم تو کسی نداری پدرت بهت محبت نکرده مادرت باهات بده و ... حتی حق خوابیدن هم ندارم 

دوس داره حرف خودش باشه و .. نمیدونم چیکار کنم بخدا . نکنه تاوان گناه میدم ک زندگیم اینطوری شد ؟