2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم گناهه و اشتباه

188 بازدید | 20 پست

پدر من هیچوقت تو زندگیم کاری نکرده برام و تا الان هرچی به دست آوردیم خودمون با کمک هم ساختیم و پدرم نقشی نداشته همیشه جای خالیش حس می‌شده برام و واقعا پدری نکرده برام 

الان که دیگه من بزرگ شدم و نیازی بهش ندارم و اون سنش بال رفته دیگه نمیتونم ذره ایی محبت بهش داشته باشم و هیچ کاری براش نمیکنم حتی یه لیوان آب آوردن و ناخواسته باهام حرف میزنه تلخ میشم و زبونم تیز 

خیلی سعی کردم اینطور نباشه ولی نمیشه متاسفانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترا همیشه صدجور مشکل دارن از صدجا تحت فشارن ناخواسته با فرزندشون بدرفتاری میکنن بعدم همیشه عذاب ...

فکر میکنی کوچکتر ها و فرزندان تحت فشار نیستن 

این فکر غلط هست 

بی مسعولیتی و رها کردن زندگی و فرزندان هیچوقت دلیل قانع کننده ایی نداره 

فکر میکنی کوچکتر ها و فرزندان تحت فشار نیستن این فکر غلط هست بی مسعولیتی و رها کردن زندگی و فرزندان ...

شما دلتون از بزرگترتون پر بود اینجوری گفتم 

در اصل منظورم اینه هر کسی حال دلش بده بدرفتاری میکنه 

مطمئن باش دست خودش نیس 

کاش کمی همدیگرو درک کنیم

فکر میکنی کوچکتر ها و فرزندان تحت فشار نیستن این فکر غلط هست بی مسعولیتی و رها کردن زندگی و فرزندان ...

هرچی باشه پدرته به هرحال اگه به جایی یا چیزی رسیدی با دعای مخفی اون بوده دعات کرده تو نشنیدی

خدا کمکت کرده

پدرته باهاش خوب باش و کمکش کن 

هرچی باشه دین پدری به گردنت داره 

باهاش خوب باش و با آرامی سخن بهش بگو

دلش رو نشکن 

موفق باشی

هرچی باشه پدرته به هرحال اگه به جایی یا چیزی رسیدی با دعای مخفی اون بوده دعات کرده تو نشنیدیخدا کمکت ...

مقدس انگاری پدر و مادر حتی اگر وظایفشون رو انجام ندادن و کمبودشون به شدت حس شده باشه 

مقدس انگاری پدر و مادر حتی اگر وظایفشون رو انجام ندادن و کمبودشون به شدت حس شده باشه

آره مقدسن و تا زمانی که خودت مادر نشی اینو نمیتونی درک کنی وقتی مادر شدی تک تک لحظات رو درک میکنی.

پدرت میتونست و کمکت نکرد؟

آره مقدسن و تا زمانی که خودت مادر نشی اینو نمیتونی درک کنی وقتی مادر شدی تک تک لحظات رو درک میکنی.پد ...

بله فقط خود خواه بود و همیشه به فکر خودش بود 

متاسفانه اصلا نباید اسم پدر گذاشت روش 

من خودمم ب شخصه خیلی اذیت شدم ولی اجازه ندادم ب خودم بدرفتاری کنم چون آخرش پشیمون میشیم و ارزشی نداره

درسته گاها از کوره آدم در میره ولی سعی کن دلش شکسته نشه.

ب هرحال مدرسه تو رو برد و سواد رو یادت داد میتونست همین کارم نکنه 

به هرحال زحمت کشید و غذایی تونست بده به بچه هاش و خانوادش

تو نمیدونی چی بوده تو فکر پدرت،همه بدیاش کنار

همین که بزرگت کرده ازش تشکر کن

منم خیلی کارامو خودم کردم ولی دلیل نیست چون خودم کردم باهاشون بد رفتار کنم 

من خودمم ب شخصه خیلی اذیت شدم ولی اجازه ندادم ب خودم بدرفتاری کنم چون آخرش پشیمون میشیم و ارزشی ندار ...

به خدا اگه حواسش به مدرسم بوده باشه همیشه یادمه یه شب بود ده شب نداری داشتیم مادرم کار می‌کرد برادرم می فت سر کار 

😢