2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دوقطبی یا عادیه

169 بازدید | 13 پست

در طول روز خیلی زود عصبی میشه سرم داد میزنه و کاهی حمله میکنه بزنه ولی بعد ده دقیقه قوربون صدقه میره از نظر خودش خیلییی آدم مهربونیه چون قوربونت صدقه میره و اصلا براش مهم نیس اونجور سرم داد میزنه 

چیزی که من دیدم تو فیلمها از بیماران دوقطبی،تغییر فاز انقدر سریع نیست....معمولا تو هر فاز چند روز می مونن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم شبیه اختلال شخصیت دوقطبی هستش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قرص آرامبخش بده هر صبح بهش، بگوویتامینه. من الان یه ماهه میدم راحت شدم

😶😶

اگه براش ضرر داشته باشه چی؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

چه قرصی میدی بعداونوقت معتادش نمیشه؟

فلوکستین..  نه خب یه دوره دوسه ماهه باید داد و روان درمانی غیرمستقیم هم باید انجام داد که برامن عوضی مقاومتش زیاده و سخته برام.. و بعد کم کم باید دوز رو کم کرد

راحت به ادم های اطرافتون برچسب نزدید این میتونه بخاطر عدم مدیریت کنترل خشم باشه 

هر اختلالی یکسری ملاک ها داره که باید فرد چند تاش رو تو یه دوره زمانی داشته باشه وگرنه اینجوری همه دوقطبی و افسرده و اسکیزوفرن هستن

چه قرصی میدی بعداونوقت معتادش نمیشه؟

معتاد هم نشه نمیدونم چرا فکر نکردن اون خانم  باخودش اگه همسرشون همین کار رو باهاشون کنه واکنششون چیه وقتی بفهمن چه برخوردی باهاش میکنن

اگه اون قرص باعث بشه اتفاقی براش بیوفته یا بقول شما معتاد شه  میتونه شکایت کنه ازش 

و هر قرصی عوارض خودش  رو داره بدون تجویز پزشک همینجور قرص میدن حتی ویتامین ها هم مصرف زیادشون عوارض داره از کجا میدونه اون قرص تو طولانی مدت عوارض جسمی براش نداره

بعد میان تو یه سایت عمومی هم پیشنهاد میدن بقیه رو هم میندازن به دردسر 

عادی نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......