2777
2789
عنوان

کم حرفی و خجالت تو مدرسه

154 بازدید | 12 پست

امسال میرم کلاس دهم 

خیلی تو مدرسه کم حرف هستم و تنها تقریبا 

خیلیا بهم گفتن 

بعد زنگ تفریح میخوام غذا بخورمم خجالت میکشم میدونم هیچکی حواسش به من نیست قطعا ولی بازم همش استرس میگیرم داغونم کرده

برو مشاوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم همش حس میکنم قیافم به چشم بقیه چجوریه یا سرمو میارم پایین خیلی بده استرس میگیرم دستام سرد می ...

اها پس اعتماد به نفست خیلی پایینه

البته شاید چون مدرسه جدید میری اینطوری هستی

من میخواستم برم دهم ب خودم قول دادم بچه ی خوبی بشم

اما بدتر شدم

مطمعنم تو هم عاشق دبیرستان میشی

خیلی عالیههه

از اینک مهرامسال قرار نیس دیگ مدرسه برم غمیگنممم😪

تا میتونی استفاده کن

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

از یه جا باید شروع کنی به هرحال

راحت برو بشین تو کلاس دور و اطرافت و نگا کن ببین کی مثل خودت تنهاس بعد برو بشین پیشش بگو سلام خوبی میخوای بیشتر باهم آشناشیم، حالا اون میگه آره بعد بگو خب اسمت چیه و فلان برای چی امدی این رشته

از شانستم اگر آدم حرف بزنی باشه و برونگرا که دیگه خیلی خوبه بعد کم کم با بقیه بچه ها هم ارتباط چشمی و کلامی برقرار کن

🌶🔥

2790
2778
2791
2779
2792