2777
2789
اگ بهم بگی چطور تاریخ تولدو اوکی کنم کد معرفتو میزنم ک ۱۰۰ تومن ببری

والا خودمم ۳ ۴ماهه اومدم اینجا😂🤦‍♂️زیاد از تنظیمات سر درنمیارم ولی خدایی بزنین کد معرفمو🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خودمم ۳ ۴ماهه اومدم اینجا😂🤦‍♂️زیاد از تنظیمات سر درنمیارم ولی خدایی بزنین کد معرفمو🥺🙏🏻🙏🏻 ...

😐

میگم چطور تاریخ تولدو بزنم

میخوام تازه کارتو بگیرم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

😐میگم چطور تاریخ تولدو بزنممیخوام تازه کارتو بگیرم

منظورتون داخل برنامه بلو بانکه؟راستش من تاحالا وارد برنامه نشدم واس خودم نمیخواد واس یه بنده خدا دیگه ای میخوام که ایشون یه نفر دیگرو دعوت کنه کارترو میگیره سوال شمارو از ایشون پرسیدم

بخدا پرسیدم هنو آن نشده ولی خدایی شما بزنید بخدا جواب بدن ایشون حتما میگم خودم بلد نیسم بخدا🥺😑🙏🏻 ...

وای خدااا چطوری بگممم

باید اول مراحل کامل بشه تا پوله برای شما ارسال بشه

خب وقتی کامل نشه هیچی

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

وای خدااا چطوری بگمممباید اول مراحل کامل بشه تا پوله برای شما ارسال بشهخب وقتی کامل نشه هیچی

بخدا نمیدونم تاحالا یبارم واردش نشدم الانم میخواستم خودم با کد دعوتش وارد شم که متاسفانه کارت ملیم گم شده🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خیلی دوس دارم کمکش کنم هم ایشونو هم شمارو