من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘جلو جلو که تهش کنسلیه،عقب گرد که میکنی همش نشخواره،تو حالم که بلاتکلیفیه🧎♀️لطفا جایی نگو با هم ارتباط داشتیم چون حالم بهم میخوره از اینکه آشنای تو باشم👣
اوهومببخشید رک میگم خیلی باید تلاش کنی خیلیقهرمانان پیشرفت قلمچی رو ببین خوبی کنکور اینه کسی که استم ...
نیاز نیست رک بگی
فقط ادمای احمق تراز قلمچی و سطح سوالاشو درست میدونن
من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘جلو جلو که تهش کنسلیه،عقب گرد که میکنی همش نشخواره،تو حالم که بلاتکلیفیه🧎♀️لطفا جایی نگو با هم ارتباط داشتیم چون حالم بهم میخوره از اینکه آشنای تو باشم👣
آدمای احمق اونان که مثل شما دهانشون رو باز میکنناستارتر آزمون میده که سنجیده بشه بهش امید واهی بده ی ...
امید واهی نمیدم
فقط دارم میگم قلم چی همش دروغه
خودشو خراب نکنه با این رقابت های پوشالی الکی
دادا من ته خطم
از ت هم بیشتر این جماعتو میشناسم
و بلدم چطوری با کی حرف بزنم
ت بچه نیاز نیست ب من یاد بدی