2777
2789
عنوان

ملت چرا انقدر عروسی طول میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست
نه دیگه ما فقط 3مراسم داریم تازه بعضیا جشن نامزدی یا جشن عقد کنون نمیگیرنمثلا بله برون محرم میشن جشن ...

ما ام جشن عقد و عیدانه جمع شده یدونه اونو میکنن ولی بقیه هنوز هست 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تقریبا اینا تو عروسی ها جمع شده بعد اینکه بچشون دنیا میاد هزار تا جشن میگیرن ما تو عرض یکسال به ...

من خوشم نمیاد ما فقط تولد میگیریم

بعضیا از فامیلامون نهایت جشن دندونی و تولد

دیگه بعضیا هر چیزی برای بچشون جشن میگیرن

جشن دختر هم یادم رفت فکر کن تا بچه برسه به سن 4،5سال چقدر جشن میگیرن براشون

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

اونم هست نمیدونستم🤣😑

اینم داشتیم حذف شد

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

من خوشم نمیاد ما فقط تولد میگیریمبعضیا از فامیلامون نهایت جشن دندونی و تولددیگه بعضیا هر چیزی برای ب ...

منم با تولد موافقم بقیش زیادیه واقعا 

آخه جشن دندون چیه مثلا واسه خودشون بگیرن به ما چه 

من یه نامزدی گرفتم یه عروسی تموم ولی خانواده شوهرم هی جشن جشن

چقدر اینطور خوبه کلا دوتا واقعا خوشم میاد از ته دل میرم دوتا باشه ولی زیاد باشه خسته کنندست واقعا 

سابیده شدیم بخدا عروس جاریم راه دورم بود هی برو بیا

مهمون ها خسته میشن باید فکر اونا هم بکنن خب فقط خودشون مهم نيستن که

منم با تولد موافقم بقیش زیادیه واقعا آخه جشن دندون چیه مثلا واسه خودشون بگیرن به ما چه

میگیرن پز بدن به آشنا و دوست و فامیل ، یا  استوری میکنن تو چشم فامیل

ما داریم فامیل دوره خودی نیست دیگه طرف پول داره زرت زرت جشن، استوری، آتلیه استوری، جشن تو باغ استوری

میگیرن پز بدن به آشنا و دوست و فامیل ، یا استوری میکنن تو چشم فامیلما داریم فامیل دوره خودی نیست دی ...

بین خودشون بگیرن یا آتلیه برن واقعا مشکلی نیست زندگی خودشون ولی دعوت نکنن واقعا من از جمع خوشم نمیاد اونم جمع های بیخود و چرت