2777
2789
چقدر زود بعدش ازدواج کردید

اره دوتاخاستگارداشتم،یکیش طی اون‌ی سال ک کارم دادگاه بود،بهشون‌گفتیم خاستگارنیاین من هنو طلاق نگرفتم گفتن همینجوری میاییم ب عنوان مهمان،دومیشم ک همین شوهرمه،ازشون وقت گرفتم ک عدم تموم شع و اومدن.ولی دخترخالم الان هم سنه منه،دید من طلاق گرفتم سریع ازدواج کردم اونم زودطلاق گرف ب امید اینکه ازدواج کنه مث من،ولی الان دوسالو بیشتره ک هنوزنتونسه ازدواج‌کنه.ب شانس مونده گلم

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

یکی از دوستان خونوادگی پدرم طلاق دخترشو گرفت ،رفت به آقایی که بچه دار نمیشد اینو گرفته بود واسه بچه ،از اینم بچه دار نشد طلاقشو داد،بعد رف به سومی ،با اون دوتا بچه شون شد ،شنیدم الان از اینم طلاق گرفته برگشته با اولی ازدواج کرد ،حالا با اولی هم کلی الان مشکل داره ،نمیدونم والا بعضیا چی میکنن با خودشون

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر چجوری جدا شدید مهریه گرفتی ؟ اشکال نداره خصوصی پیام بدم؟

نه بابا مهریه گذاشتم اجرا دولت ما هم که طرف زنا نیست 

گفت الکی نذو هیچ گیرت نمیاد چون بچه هم نداری و هم اینکه شوهرت بیکاره و بی پوله فوقش زندانم بیوفته ۳ماع بعد آزاد میشه 

منم دیگه مهریمو بخشیدمت اومد توافقی جدا شدیم البته همین توافقی هم سه ماه طول کشید ولی خب راحت شدم 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،