اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسره اسم کامیاره با دوستاش سر زمین موروثیشون قمار میکنه و میبازه بهش میگن ازت زمینو نمیخوایم ولی به جاش بیا به این دختره که امروز جای مادرش اومده کارگری خونتون تجاوز کن
اینم این کارو میکنه
آوا اول میخواست خودکشی کنه ولی بعد یاد مادرش افتاد نظرش عوض شد رفت از پسره شکایت کرد پزشکی قانونی هم رفت
از اون طرف داداش کامیار، سیاوش که هنوز نمیدونم داداش واقعیشه یا از مادر سوا هستن یا اصلا مادر و پدر هاشون باهم ازدواج کردن عاشق آواس و قرار ازدواج داشتن با هم هنوز هم خبر نداره چی شده
پدر کامیار فهمیده اول یه دل سیر کامیارو زد بعدش برد تو خونه زندونیش کرد رفت پیش خانواده ی دختره که راضیشون کنه دختره با کامیار ازدواج کنه
فکر کنم یه چیزی هم قبلا بین مادر آوا و پدر کامیار بوده
از اون طرف کامیار زنگ زد به دوست دخترش اومد درو باز کرد واسش اونم در رفت
😁😁😁 البته خودم ندیدم هنوز ولی فک کنم اینجا دیدم گفتن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥