2789
عنوان

عاطفی

31 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من امسال سال اخرمه 

بعد توی کافه با یه پسری آشنا شدم برای اولین بار با یکی تو رابطه رفتم الان هنوز ۱ ماه نشده که با هم هستیم

بعد پسره خیلی آدم خوبیه همه چی تمومه از هر نظر بهم کمک میکنه و خیلی وابستمه و کار اشتباهی نکرده تا الان

ولی من نمیدونم چم شده یه حسی هر دفعه خفم میکنه میگه باهاش کات کن 

مثلا وقتی پیشش هستم خوشحالم و نمیتونم ازش جدا شم بعد که میام خونه حسه خفم میکنه میگه باید باهاش کات کنی خیلی این حسه کلافم کرده نمیدونم باید چیکار کنم 

میشه راهنماییم کنید.

همیشه این بوده

بعضی ها قدر دان آدم خوبی نیستن

عشق پسر بد ذات میشن

اون پسر گناهش اینه آدم اشغالی نیست که شما دلتون به سمتش کش بیاد

نگید نه چون این بلا سرم ا‌مدع

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

همیشه این بودهبعضی ها قدر دان آدم خوبی نیستنعشق پسر بد ذات میشناون پسر گناهش اینه آدم اشغالی نیست که ...

اخه اینطوری نیست من خودم دوسش دارم ولی این حسه داره همه چیو خراب میکنه و من نمیدونم باید چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه اینطوری نیست من خودم دوسش دارم ولی این حسه داره همه چیو خراب میکنه و من نمیدونم باید چیکار کنم

شاید تحت تاثیر دوستاتون قرار گرفتین و فکر میکنید این پسر خوب نیست و حس مقایسه براتون پیش اومده

رابطه قبلی من رو دوستای دوست دخترم بهم زدن

خودش بعد ها بهم اعتراف کرد

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/