2777
2789
عنوان

هفت سنگ

168 بازدید | 5 پست

به شوهرم گفتم از این سنگ ریزا تزئینیا بگیر برام رفته هفتا سنگ از نانوایی سنگ اورده میگه بیا اینا تزئینی اخه اینارو چیکلرکنم؟؟؟؟؟؟؟

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
سلام، مگه بهش نگفته بودین که از کجا سنگ بگیره یا چطوری باشه؟

چرا والا واسه مسخره بازی اورده حالا میگم میخوام چیکار میگه بزار باشه بدرد میخوره منم خنده خنده گفتم میزنم سرخودتو میشکنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا والا واسه مسخره بازی اورده حالا میگم میخوام چیکار میگه بزار باشه بدرد میخوره منم خنده خنده گفتم ...

😂😂😂😂، بنظرم یا برو خودت بخر باسلیقه خودت یا اگه برا خنده و شوخی گرفته پس احتمالا میره که اون سنگ مد نظرت رو بخره

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
😂😂😂😂، بنظرم یا برو خودت بخر باسلیقه خودت یا اگه برا خنده و شوخی گرفته پس احتمالا میره که اون سنگ ...

نمیدونم والا بخره یانه حالا خداداند فعلا که دستمو گذاشته تو پوست کردو

نمیدونم والا بخره یانه حالا خداداند فعلا که دستمو گذاشته تو پوست کردو

یا یک ساعت قبل اینکه بخواد بیاد خونه زنگ بهش بزن یا پیام بده بهش

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜