به شوهرم گفتم از این سنگ ریزا تزئینیا بگیر برام رفته هفتا سنگ از نانوایی سنگ اورده میگه بیا اینا تزئینی اخه اینارو چیکلرکنم؟؟؟؟؟؟؟
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
😂😂😂😂، بنظرم یا برو خودت بخر باسلیقه خودت یا اگه برا خنده و شوخی گرفته پس احتمالا میره که اون سنگ ...
نمیدونم والا بخره یانه حالا خداداند فعلا که دستمو گذاشته تو پوست کردو