2821
2789

من خیار خریدم پارسال 

کل امسال انگار یه چیزی شبیهش توی شانس و زندگیم بود 

چنلم توی بله : fararazbaleحتی اگه شلوار جین فاق بلند آبی یخی با زاپ های بسیار بزرگ و کفش کالج بدون جوراب و تیشرت خیلی تنگ فسفری و پر از طرح بپوشی و دستت پر از دستبند های چرم مشکی و قهوه ای باشه و وقتی پیادهراه میری صدای آهنگ گوشیتو بلند پخش کنی بازم دوستت دارم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیار خریدم پارسال کل امسال انگار یه چیزی توی زندگیم بود

😂😂😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😂😂😂😂

😂😂😂😂🤭

چنلم توی بله : fararazbaleحتی اگه شلوار جین فاق بلند آبی یخی با زاپ های بسیار بزرگ و کفش کالج بدون جوراب و تیشرت خیلی تنگ فسفری و پر از طرح بپوشی و دستت پر از دستبند های چرم مشکی و قهوه ای باشه و وقتی پیادهراه میری صدای آهنگ گوشیتو بلند پخش کنی بازم دوستت دارم💙

بس کنید این خرافاتو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

من سه سال پیش به نیت شروع کارم جاکلیدی گرفتم خمون سال استادم پیشنهاد کار داد و کلید کارگاهشو داد بمن منم انداختم روی کلیدم

پارسالم طلا گرفتیم به نیت برکت که شکره خدا خوب بود