2777
2789
عنوان

درباره ماه بارداری سوال دارم 🤔

254 بازدید | 16 پست

این عکس درسته دیگه؟ پس چرا یه سریا میگن من با بیست هفته و چند روز، ماه چهارمم یه سری ها میگن ماه پنجم؟ 😐مگه وقتی میگه فلان تاریخ چهارماه تمومه؛ به این معنی نیست ک شما از فرداش وارد پنج میشین؟

کسی مطمعنه کمک کنه لطفا وسط این اعمال و کارای بارداری موندم🙁

ببین مثلا امروز چهارماهت تموم شده

فردا میشی 4ماه و یک روز

یعنی چهار ماهت تموم شده و یک روز از ماه پنجمت رفته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مثلا امروز چهارماهت تموم شده فردا میشی 4ماه و یک روز یعنی چهار ماهت تموم شده و یک روز از ماه ...

پس ینی مثلا الان با توجه به هفته ای که توشم پنج نیستم؟ خیلی نمیفهمم اینو😑

ببخشید اشتباه شد حسابم الان شما ۲۰ هفته و ۴روزته

آخرای ماه پنجمی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وااای مرسی واقعاا .. 😍😍💐💐

خخخ 

من یه اشتباه کوچولو کردم الان آخرای ماه پنجمی

۲۰ هفته و چهار روزته

هفته ی آینده انشالله همین موقع پنج ماهت تموم میشه

من۹هفته ودوروزمه ینی هفته۱۰

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣