atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 عنوان اولین شعرم 74 بازدید | 10 پست واقعا نظر میخوامارغوان، دیدی حال دلم رادیدی چه ها بر سر امدارغوان به یاد سعدی در رفتن جان از بدنگویند هر نوعی سخنمن نه جان دیدم و نه بدنجام زهر نیز شده سخنمبردم گفتههای خویش را هرچه داشتم و نداشتم، ز خویش را”ارغوان سخنم سرانجام نداردتو بدان هیچکس نداندنگید بده گناه دارم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/05/17 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 یه کم یه جوریه چجوریه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 خیلی ایراد داره مصراع ها با هم دیگه نمیخونن واکنش شعر نوپس من من من من او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 انگاری قافیه و ردیفش ردیف نیست شعر نو هس از قالب شعر سنتی بیا بیرون او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
setayesh1487 عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1613 واکنش شعر نوپس من من من من شعر نو مصراع های دلخواه قافیه باید بیاری این که قافیه ندارهغیر از اونی که شعر خود سعدیه
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7928 شعر نو هس از قالب شعر سنتی بیا بیرون کار به قالبش ندارمکلا جمله هاش خوب بهم پیوند نخورده
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 کار به قالبش ندارمکلا جمله هاش خوب بهم پیوند نخورده عطر نارنج پیچیده در باد، یادآورِ خندههای گمشدهی توست.”“این چهاردیواری که به آن خو کردهام، حالا بی تو، قفسِ تنگتری شده است.”“دلتنگیِ تلخِ نارنج، برمیگردد به روزهایی که نه دوری بود و نه این عادتِ اجباری.” او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9531 شعر نو مصراع های دلخواه قافیه باید بیاری این که قافیه ندارهغیر از اونی که شعر خود سعدیه نه می تونی قافیه نیاری یا هر کجا خواستی بیاری او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت