2821
2789
عنوان

اولین شعرم

74 بازدید | 10 پست

واقعا نظر میخوام

ارغوان، دیدی حال دلم را

دیدی چه ها بر سر امد

ارغوان به یاد سعدی

در رفتن جان از بدن

گویند هر نوعی سخن

من نه جان دیدم و نه بدن

جام زهر نیز شده سخنم

بردم گفته‌های خویش را 

هرچه داشتم و نداشتم، ز خویش را”

ارغوان سخنم سرانجام ندارد

تو بدان هیچکس نداند

نگید بده گناه دارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ایراد داره مصراع ها با هم دیگه نمیخونن

واکنش شعر نو

پس من من من من

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

انگاری قافیه و ردیفش ردیف نیست

شعر نو هس از قالب شعر سنتی بیا بیرون 

کار به قالبش ندارمکلا جمله هاش خوب بهم پیوند نخورده

عطر نارنج پیچیده در باد، یادآورِ خنده‌های گمشده‌ی توست.”

“این چهاردیواری که به آن خو کرده‌ام، حالا بی تو، قفسِ تنگ‌تری شده است.”

“دلتنگیِ تلخِ نارنج، برمی‌گردد به روزهایی که نه دوری بود و نه این عادتِ اجباری.”

شعر نو مصراع های دلخواه قافیه باید بیاری این که قافیه ندارهغیر از اونی که شعر خود سعدیه

نه می تونی قافیه نیاری یا هر کجا خواستی بیاری