2777
2789
شوهرم باهام همراه نیس تنهایی هم سختمه خب شوهرم بچه نمیخاد میگه بهتر وگرنه بیخیال نیستم بعد عید حتما ...

بعضی آزمایشا تخصصیه وهزینش بالاست و بعضی از آزمایشگاها انجام میدن فک میکنم الان 2تومن بشه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی آزمایشا تخصصیه وهزینش بالاست و بعضی از آزمایشگاها انجام میدن فک میکنم الان 2تومن بشه

ازاد یا با دفترچه؟؟؟اخه من بیمه هستم ژنتیک نمیدم فقط انعقادی و ایمنی میدم ژنتیک چون باید شوهرمم باشه اصلا باهام راه نمیاد میگه من بهت نامه محصری دادم که من بچه نمیخام اینکارا رو هم نمیکنم بچه به زور از خدا نمیخام خستم کرده خب منکه میخام چی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من قبلایه بارداری پوچ داشتم .والان باردارم دکترم برای اینکه خیالش راحت بشه هفته دیگه برام سنوواژینال ...

ایشالله سالم میمونه برات عزیزم امید به خدا

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ازاد یا با دفترچه؟؟؟اخه من بیمه هستم ژنتیک نمیدم فقط انعقادی و ایمنی میدم ژنتیک چون باید شوهرمم باشه ...

من دوسال قبل انجام دادم با دفترچه کمتر شد الان میگن بیشتر شده بازم شاید کمترشه،حالا شما پیگیری کن با این وضع باردارنشو هر سقط خیلی به بدن آسیب میزنه واسه مردا که چیزی نیست چون اینچیزارو درک نمیکنن ما خودمون باید حواسمون باشه

واقعابرات خوشحال شدم عزیزم منم دیروزبتام533بودایشالاکه ایندفعه نینیامون سالم میان بغلمون.دیدی بها گف ...

ممنون عزیزم.انشاالله این بارداریمون به سلامتی بگذره و نی نی هامون سلامت دنیا بیان.🤗به منم گفته اگه بتات دو برابر شد بهت میگم بری سونو واژینال یا نه بستگی به عدد بتام داره.گفت اگه دو برابر شد قرص آسپرین بخور چون لکه بینی هم دارم.تو الان چند هفتته یا چند روز از موعدت گذشته؟به نظرم بتام یکم پایینه😢

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من دوسال قبل انجام دادم با دفترچه کمتر شد الان میگن بیشتر شده بازم شاید کمترشه،حالا شما پیگیری کن با ...

اره حتما میرم مرسی از توصیت عزیزدلم برام دعا کن خدایا به همه یکی یکدونه بده مگه چی میشه بخا بعضیا انقد راحت باردار میشن و زایمان میکنن ادم حسرت میخوره مگه ما چیکار کزدیم  

اره حتما میرم مرسی از توصیت عزیزدلم برام دعا کن خدایا به همه یکی یکدونه بده مگه چی میشه بخا بعضیا ان ...

قربونت عزیزم انشالا خدا به جفتمون و هرکسیکه آرزوی بچه داره بده واقعا خیلی انتظار سخته با این هزینه های سرساماور آدم واقعا کم میاره منکه 6ساله تو راه دکترم کلی هزینه کردم ولی بی نتیجه اللنم که ای یو ای کردم 28ام موعدمه دیگ ببینیم خدا چی میخواد نشه دیگ شاید قیدشو بزنم دیگ خسته شدم واقعا ماهاکه هم استرس نشدنشو داریم هم سقط😔

قربونت عزیزم انشالا خدا به جفتمون و هرکسیکه آرزوی بچه داره بده واقعا خیلی انتظار سخته با این هزینه ه ...

انشالله این ماه بارداری عزیزم استراحت کن و به دلت بد راه نده دعا بخون و از خدا کمک بخواه منم برات صلوات میفرستم عزیزم خدا خودش به هممون رحم کنه 😞😞😞

انشالله این ماه بارداری عزیزم استراحت کن و به دلت بد راه نده دعا بخون و از خدا کمک بخواه منم برات صل ...

مرسی عزیزم دیگ هرچی خدا بخواد منکه تلاشمو کردم دیگ بقیش دست من نیست انشالا خدا به شمام یه نی نی خوشگل و صحیحو سالم بده الان میخوام سوره الرحمن بخونم حتما یادت میکنم❤❤❤